Ženy Lesklý Olej Lesklé Kompresie Mini Sukne Solid Farba Transparentná Package Hip Elastické Micro Krátke Ceruzku Sukne

€2.97


Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vysoká strede zúžený, široký elastický pás, sexy vidieť, prostredníctvom, nad kolena mini dĺžka, olej lesklý lesklý, bodycon nosenie, balík bedrového kĺbu.

Vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru a spandex, mäkký, elastický, priedušný materiál poskytuje výnimočné pohodlie a trvanlivosť.

Tento sexy spodná bielizeň, sukne by mohli načrtnúť svoje dokonalé krivky. Čo vás viac atraktívne, úžasný doplnok vášho šatníka.

Univerzálny Príležitostiach - Skvelé pre Svadobnú Noc, medové týždne, Výročie, Spálňa, Kúpeľňa alebo každú noc.

1 sukne len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!

Špecifikácia:

Materiál: Polyester, Spandex

Voliteľná Farba: Čierna, Káva, Šedá, Telo Farba, Červená, Biela

Veľkosť:Jedna Veľkosť Dĺžka:44 cm(17.32 palca) Výška Tela:150 cm-180 cm(59.05 inch-70.86 palca) telesná Hmotnosť:40 kg-65 kg

Množstvo: 1 ks

Teplé riadka:

1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké.

2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu.

3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním.

4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie!

Balenie obsahuje:

1 x Sukne(bez maloobchodného balenia)

Štítky: casul sukne, micro minisukňu, mini sukne, sukne, sukne, sequin sukne žena, Sukne, lepené krátke sukne, sequin sukne, micro mini sukne, zlaté krátke sukne.


( 4 Hodnotenie )

Počet