Tlač PM2.5 Masku proti Prachu Proti Znečisteniu Maska s uhlím Vložte Filter Umývateľný Opakovane Bavlna Úst Maska pre Ženy

€2.73


Špecifikácie:

Typ Položky: Maska Na Ústa

Materiál: Bavlna

Veľkosť (L*W): 22 cm * 13 cm / 8.66 palec * * 5.11 palec

Maska štýl: Závesné ucho typ

Spona na nos: Nie

Funkcie: anti-fog, anti-priemyselné znečistenie, anti-výfukové plyny áut, anti-prach, anti-pasívne fajčenie, anti-alergia na peľ, teplé, atď.

Vhodné pre rodiny sezóna: po celý rok

Tipy:

1. Plug-in filter sa nedá čistiť, to je zvyčajne nahradené raz za 5-7 dní. Ak znečistenie ovzdušia je vážny, vymeňte ju raz za 2-3 dni.

2. Filter oleja na film alebo s lepkavá usadenina škvrny sú viac, vymeňte filter.

3. Vzduch nevyplýva, zlé dýchanie, alebo spánku, zákaz používania.

4. Deti do dvoch rokov, zákaz používania.

O produkte:

1. Materiál: prijíma vynikajúce antibakteriálne bavlna materiál, pohodlné, mäkké a priateľské k pokožke, netoxický a bez zápachu.

2. Mäkké a Elasticitu Ucho-slučky-- závesné ucho dizajn, vysoká pružnosť, nie tesný uši, pohodlné na nosenie, horné a dolné oblúky sú navrhnuté podľa zlatý pomer, ktorý robí pekný pohľad. Vhodné aj pre populárne hviezdy, ktorí sa chcú skryť od fanúšikov.

3. Funkcia: Náš Anti-znečistenie Maska chráni vaše ústa a tvár pred prachom, chladom, prach, peľ, alergie, chrípky, hmly a oparu, vozidlo výfuk, pasívne fajčenie, a tak ďalej.

4. Ideálne pre vonku, napríklad cyklistika, camping, turistiku, Remeslá, Záhradníctvo, Cestovanie, Anonymita, Outdoor, nakupovanie, chrániť vaše ústa a tvár efektívne.

5. Jedna veľkosť pre všetkých: Naše prach masky sa hodí unisex. Módny vzor je ideálny pre každodenné nosenie.

Balík obsahuje:

1Pcs * Maska na Ústa

2 ks * PM2.5 Filtračný Papier

Štítky: sukne slnko japonskej, sukne strappy midi, rádiová anténa 24 v, sukne štýl jar, sukne vyhovovali hip hop, sukne oblek veľkosť 18, sukne sky blue rez, rádio čistý android, rádio android m300.


( 5 Hodnotenie )

Počet