1000Pcs/veľa 9*15 mm/19*15 mm Biela Farba Snehuliak PVC Flitrami Šitie Scrapbooking Remesiel Vianočné Dekorácie Ornament

€4.95


1000Pcs za lot 9*15 mm/19*15 MM Biela Farba Snehuliak Flitrami Šitie Scrapbooking Remesiel Vianočné Dekorácie, Ozdoby Doprava Zadarmo Doprava Zadarmo

Detaily Produktu:

Stav: 100% Nové .

Materiál: PVC.

Veľkosť produktu: cca 9*15 mm/19*15 MM

Farba: Biela

Balenie: taška funkcie opp& bublina taška,veľkú starostlivosť balíka

Package: budete mať 1000pcs celkom .

Informácie O Výrobku

1,Tieto Flitrami sú skvelé pre Plavidlá Projektu, Scrapbooking, Svadobné Zdvorilosti, Karty, Výrobu, Balenie Dekorácie, atď.

2,môžete lepidlo, šiť, alebo len usporiadať ich do určitého vzoru, aby sa im postaviť sa na vašu Svadbu, Plavidlá, Karty, alebo iné ozdoby projektov. Existuje mnoho spôsobov, ako ich použiť, prosím, stačí použiť svoju predstavivosť.

3,môže Tam byť nejaké malé rozdiely v tón farieb fotografie a reálny predmet, pretože profesionálnej fotografie, osvetlenie, monitora, nastavenie jasu a kontrastu.Prosím, navštívte náš obchod pre široký výber ďalších súvisiacich položiek.

Upozornenie:

1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna . Alebo nie, prosím opravte to pred platby. (Ruskej Musí celé meno s 3 slová)

2) Prosím, zanechajte správu, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti).

3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie.

4)Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, pls robiť, kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie.

5)sľubujeme, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníka. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín(okrem soboty a nedele).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Spätná väzba:

1,Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť vyriešiť to.

2,Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás dôležité,budeme tvrdo pracovať na tom.

3,Ďakujem vám veľmi pekne a prajem vám majú radi nakupovanie deň!

Doprava:

1,tovar bude dodaný do 3-5 pracovných dní po platbe ukončené prijaté.

2,Ak ste objednávku, pošleme ho do Číny Post Obyčajný Malý Balík(Nie mať track number),ak ste objednávku >$7 , pošleme ho do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail(majú sledovať číslo) trať číslo je veľmi užitočné pre vás, môžete sa pozrieť kedykoľvek, ak nebudete súhlasiť, prosím, nekupujte, sme sa stratili peniaze, nemôžeme doprava von, ďakujeme za pochopenie.

3,doby Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie.

4,Doprava môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

5), treba poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené .

6,Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízke skóre len preto, že dodacia lehota.

7,Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

8,Prosím, informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup

Štítky: peach šaty urob si sám, vw jetta mk6 rohože, sladké kráľovstvo taška, sticky smajlík mužov, lepiaca páska čierna, sladké kods citáty, reproduktory herné 5, viva bella riasy, organizátor 15 oka.


( 0 Hodnotenie )

Počet