Z nehrdzavejúcej Ocele Hrnca Polievky Guláš Pot Proti pretečeniu odolných voči korózii Zosilnené Dno Stockpot pre Kuchyňa Indukčné Sporáky #CW

€23.38


Odrážky:

1、Potravín-stupeň Bezpečný Materiál: Vyrobené z 304 potravín-trieda materiál z nehrdzavejúcej ocele, pot je zhustne, bezpečné, odolné proti korózii, anti-oxidačné, vysoká teplotná odolnosť, jednoduché čistenie.

2、Aj Kúrenie: S pribrala 3-vrstvový kompozitné dno, pot, odvádzajú teplo rovnomerne, tak to ohrieva jedlo rýchlo a rovnomerne, čím sa skrátiť varenie čas, lepšie výživy, a na úsporu energie.

3、Veľké Kapacita: hrnca je cca 11 cm vysoké na to, aby predchádzať pretečeniu. Riadny hrniec telo je kratšie a jednoduché k pretečeniu. Ideálne pre klasické varenie techniky, ako pomalý stewing, teplotou a kvapalných zníženie.

4、Vhodné Tepelné Zdroje: Môžu byť použité na plynový sporák, indukčný varič, elektrická keramické kachle, elektrický sporák, halogénové osvetlenie, atď.

5、Bubon-tvarované Dizajn: V bubne tvar, pot je viac módne než bežné polievka hrnce, veľmi vhodný pre rodiny varenie, varenie zeleniny, robiť polievku.

Funkcie:

1. S zosilnené dno, pot môže rýchlo a rovnomerne teplo potravín, a tým skrátenie varenie čas, poskytuje lepšiu výživu a na úsporu energie.

2. Veľmi vhodný pre varenie polievky, kaše, varenie zdravé potraviny.

3. Kompatibilné s plynom, indukčná varná doska, keramický a halogénové kotla; rúra a umývačka riadu.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: o 22*22*18.5 cm/8.66*8.66*7.28 v

Váha: cca 1450g

Balenie Zoznam:

Z Nehrdzavejúcej Ocele Hrnca Polievky*1

Štítky: žula indukčné hrniec, hrniec polievky, nastaviť indukčný riad, hojdacia sieť vody, stockpot, indukčné pot súbor, varná doska pressur, miniatúrne hlinené výrobky hrniec, pan hlina, varič ryže.


( 0 Hodnotenie )

Počet