20m 65ft Fotoaparát Vodotesný Suché Taška pod vodou, Potápanie Bývanie Prípade Puzdro Plávanie Taška pre Canon Nikon Pentax Sony DSLR GQ-518L

€16.52


Funkcie:

Univerzálny vodotesné púzdro pre väčšinu DSLR SLR objektívu kamery. (Poznámka: Objektív sám nesmie byť dlhší ako 150 mm.)

Pod vodou, až do 20m (65ft).

Transparentné, jasné HD objektív, žiadny vplyv na fotografický efekt.

Mäkké PVC bunda pre pohodlné fotoaparátu tlačidlá ovládania.

Spoľahlivú ochranu pred vodou,prachom,pieskom a klimatických prvkov.

Plávajúce automaticky, ak spadne do vody.

S ozdobná šnúrka na uniforme na prepravu pohodlie.

Špecifikácie:

Typ: Vodotesný vak

Farba: Biela / Čierna / Oranžová / Modrá / Priehľadná / Lime green (voliteľné)

Materiál: PVC

Kryt objektívu dĺžka: 15 cm / 5.9 v

Kryt objektívu priemer: 8 cm / 3.1 v

Položka veľkosť: 24.5 * 17.5 cm / 9.6 * 6.9 v

Položka hmotnosť: 253g / 9oz

Ozdobná šnúrka na uniforme dĺžka: 60-120 cm / 24-48in (dĺžka nastaviteľná)

Veľkosť balenia: 28 * 17 * 6typ / 11 * 6.7 * 2.4 v

Hmotnosť balenia: 411g / 14.5 oz

GQ -518L je vhodné pre medzi 105-145mm objektív(Viac ako 145mm objektív nemôže používať.)

Zoznam Balíkov:

1 * Vodotesný vak

1 * ozdobná šnúrka na uniforme

1 * čistiacou handričkou

1 * Gumový krúžok

Teplé riadka:

Pretože tento výrobok je zvláštne, ak chcete byť na bezpečnej strane,Pred použitím sa, prosím, s papierom v taška do vody,Po skúške,ak žiadny problém potom dať vaše elektronické výrobky v taška na použitie.Použitie pod vodou čas vo všeobecnosti nie viac ako päť hodín.Označené nepremokavé hĺbka je o testovaní,skutočné bude iný, pretože z rôznych počasie a teplota, rôzne morské a sladkovodné, rôzne vztlak,v hĺbke označené dáta neistoty faktorov.

Kupujúci je povinný prečítať si:

1, pretože produkt je všeobecný typ SLR vodotesný vak, súčasťou stroja (napríklad 24-70, objektív 18-200) vzhľadom na objektív a telesné proporcie, do vrecka, môže byť potrebné odstrániť objektív, dať objektívu a tela, respektíve v tašky, a potom v sáčku, aby objektívu a DSLR telo zostaviť, alebo odstrániť čierne tesnenie svorka tašky, nakladací stroj a potom nakladanie tesniaca objímka na sáčku, to nemá vplyv na výkonnosť produktu. 2, veľkosť L vodotesný vak, vložený do objektívu MAX dlho môže byť rozšírenie 145mm, alebo tak, ak teleobjektívy (ako 18-200) nepoužívajte viac ako 145 mm teleobjektív streľbu, môžete použiť veľkosť L. Ak často používate menej than105 mm ohnisková výstrel, môžete použiť veľkosť M, je výhodnejšie použiť. 3, GQ-518 majú ochranný film na sklo okna, film môže byť roztrhané vypne, aby sa zaistila zobrazovacie rozlíšenie. 4, GQ-518 má so zameraním prst poloha, to je inovácia ako starý štýl, bude to výhodnejšie, ako starý štýl, ale drahé prosím neočakávajte príliš vysoká, pretože objektív bývanie priemer obmedzenia, prst so zameraním priestor je malý, takže so zameraním budú nejaké problémy. Vážení, pretože vodotesný vak patrí špeciálne produkty, aby sa zabránilo náhodnému, prosím, keď ste dostali položka prvý test: vložte papier do vrecka, utiahnite gombík, prosím, nerobte klip svorka trochu papier. Do vody sily stlačte ho testu. Skôr ako otvoríte tašku prosím, dajte zvyškovej vody suché, a potom obrátený otvoriť tesnenie úst, aby sa zabránilo zvyškovej vody do tašky pri otvorení. Po skúške OK, že si môžete dať vaše digitálne zariadenia do vrecka. Odporúčame vám, aby ste testovanie pred každým použitím, prosím, na vedomie, keď otáčania tlačidlo, otáča v smere musí byť nie zle .Ďakujem.

Láskavo Poznámky:

1. prosím vyskúšajte produkt a skontrolujte, či produkt, aby sa zabránilo poškodeniu

č shap vo vnútri, aby sa zabránilo poškriabaniu alebo odporu ostré predmety pri používaní.

2. Po používaných vo vode, prosím dajte tesnenie smerom nadol tak, aby sa zabránilo zvyškovej vody od zadania nepremokavá bunda.

3. Po použití každého času, pozrite si prosím port a rohy a tesnenie, utrite vody, balenie do predchádzajúceho poľa a obchod box

Biela

Čierna

Zelená

Modrá

Orange

Transparentné

Štítky: sony kamera pevný vak, objektív veža, trepied nikon d3500, malá taška na objektív, d3500 nikon, šošovky nikon z, batéria pre canon 5d mark iii, fotoaparát nikon, taška na fotoaparát, taška dslr.


( 5 Hodnotenie )

Počet