SAMSUNG Náhradné Batérie Tabletu T4500E Pre Samsung Galaxy Tab3 P5210 P5200 P5220 6800mAh

€10.60


Tento produkt je zabezpečené, že je zakúpené od spoločnosti Samsung výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov , úplne 100% pravý originál.

Značka:Samsung

Atribúty produktu: 100% Originálne Pravé

Batéria Model: T4500E

Kapacita batérie: 6800mAh

Napätie limit: 3.8 V

Kompatibilný s: Samsung Galaxy Tab3 P5210 P5200 P5220 6800mAh

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Dôležité: Nový Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova!

Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie.

Dôležité:

1. Nové Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova! 2. Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie. 3. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou. Ak nie ste spokojní nenechávajte negatívnu spätnú väzbu v odplaty za vadný výrobok, alebo niečo, čo ste neočakávali. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správy a my vám rýchlo vyriešiť záležitosť. 4. W holesale predávajúceho sú srdečne vítaní. Sme továreň profesionálne vo výrobe batérií .Ak si objednáte zmiešané modely , Pls kontaktujte nás dopredu. Cena bude rozumnejšie! Tu je nejaké otázky: OTÁZKA : to, že je batéria skutočne originálne? Odpoveď : Áno, 100% originálne. Nemáme AAA alebo OEM batérií.Obe sú falošné, niekedy veľmi dangerouse pre používateľa.

Otázka : keď NFC práce? Odpoveď : Áno, ak modelu pôvodného mať NFC, náš každý model bude mať NFC čipy, keď zatvoríte s inými produktmi, s NFC, ktorý bude pracovať a bezdrôtový prenos dát. Mimochodom, prosím, zapnite technológiu NFC fungovať vždy na telefóne nastavenie. Otázka : batérie sú úplne nové? Odpoveď : Áno, sme predávať len posledné roky originálne batérie, niektoré nový model pochádza z posledného mesiaca. Ak niektoré skladová cena je veľmi lacné, buďte, prosím, opatrní, môžete skontrolovať kontakt kovu ak je tma po použití 1 mesiacov, ktoré musí použité batérie. Otázka : Ako dlho by som dostal svoj položky a urobiť ju sledovať? Náš všetky využívanie pozemku air mail doprava, a úplné sledovanie záznamov. Na Eroupe normall cena 15~25 dní, Amercian normálne stojí 15~25 dní. Na Austrilia normálne stojí 15~25 dní. Do Brazílie sa normálne stojí 25~45days. Kontaktujte nás Vďaka za vašu objednávku. Skontrolujte prosím, či to má nejaké poškodenie alebo funkciu problém, ak áno, kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správ. Prosím, buďte si istí, že budeme brať plnú zodpovednosť. Úprimne dúfam, môžete nám zanechať Pozitívny komentár s 5-Hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu. Ak nechcete uspokojiť,prosím e-mail nás prvý. Zaväzujeme sa, že ponúkajú tie najlepšie produkty a služby. Dúfam, že majú viac šancí, aby slúžili vám!

Štítky: gt p5200, Tablet, batéria samsung galaxy tab 3 p5200, batérie galaxy, farba tablet samsung, gt p5210, sm p550, android tablet, batéria t4500e 6800mah, p5200 samsung modul.


( 5 Hodnotenie )

Počet