Dynamické Blinker Zrkadlo Svetlo Pre Audi A3 8V S3 RS3 ROKY 2013-2018 LED Zase Signál Strane Indikátor Lampa Auto Príslušenstvo

€16.58


Dynamické Blinker Zrkadlo Svetlo Pre Audi A3 8V S3 RS3 ROKY 2013-2018 LED Zase Signál Bočné Zrkadlo Indikátor Lampa

Funkcia: Plug and play, Žiadne vedenie, Žiadne kódovanie! Chyba zadarmo! Dynamické sekvenčné, veľa šport! Jasnejšie než originálne! MATERIÁL: ABS farba Svetla: Žltá Dynamické smerovku Bývanie farba: údené black, ako obrázok zobraziť Dlhá životnosť, Viac Bezpečnosti, 100% Nepremokavé Dynamické zase signál,prejdite hladko.Ľahšie sa budú vidieť ostatní vodiči, keď ste otáčania vpravo/vľavo. Kompatibilita: Pre Audi vhodné pre Audi A3 8V 2013-2020 vhodné pre Audi S3/RS3 8V 2013-2020 Package zahrnuté: 2x Bočné Zrkadlo Zase Signálne Svetlo( Ľavé a Pravé) montážny Návod NIE je súčasťou dodávky. Poznámka: 1.Prosím, pozrite si naše fotky na zabezpečenie náš zápas s krídlo zrkadlo na vašom vozidle. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Poznámka: Aby sa predišlo zbytočným problémom, potvrďte prosím, že položka model je vhodný pre váš model v čase nákupu! Tento produkt má jedného roka záručnej doby. Man-made poškodenie sa nevzťahuje záruka. Prosím, použite výrobku správne. My sme všetko úsilie na zobrazenie farieb a veľkostí našich produktov v našom obchode. Ale skutočné farby a veľkosti sú predmetom drobné odchýlky, ktoré sú mimo našej kontroly. Dovozné Clá: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Vážime si každé hodnotenie môžete. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím ohodnoťte nás 5 hviezd! Ak máte akékoľvek problémy so produktov, prosím, kontaktujte nás v čase, vyriešime každý problém!

Štítky: q2, audi a3 uhlíkových vlákien, audu a3 8v, audi a3, rs3, audi a5 rs5, audi ur quattro, 8 l a3, a3 prípade, nárazník rs3.


( 1 Hodnotenie )

Počet