Tenda U2 N150 High Gain Bezdrôtový USB Adaptér, 150Mbps Wifi Sieťová Karta Zadarmo Ovládač USB 2.0 Stanice,SoftAP Režim, 1*6dBi Anténa

€7.15


6 dBi ultra-long high-gain anténa pre lepší príjem signálu 6 dBi ultra-long high-zisk antény, držiaky záznam vysoký signál prenosu a príjmu vzdialenosti, zabezpečiť širšie pokrytie a stabilnejší signál.

Vojensko-triedy s vysokou presnosťou RF materiály ponúkajú v súlade video a herný zážitok. Japonský materiálov a niekoľkokrát RF prepojiť a anténu ladenie pomôže dosiahnuť dokonalú rovnováhu medzi kvalita signálu a prenos energie. Okrem toho, omni-directional antenna otočná 180° umožňuje bod je na akomkoľvek uhle, stabilizujúce signály a rýchlejšie prehrávanie videa a hranie hier.

Bezdrôtové Zdieľanie Viacerými Používateľmi Featuring mäkké AP funkcie, U2 funguje ako prístupový bod. Takže, keď ho pripojíte k pevnej sieti, je to jednoducho stáva WiFi hotspot pre viacerých používateľov na prístup k Internetu, e-mailov, sťahovanie a prenos súborov bezdrôtovo.

Mas-zadarmo Herné Skúsenosti Podpora WMM poskytuje zlepšenie QoS cez bezdrôtové pripojenia, plus bez problémov funguje s PSP, WII, a NDS na pripojenie Xlink Kai; všetko vám prináša ešte lepšie on-line herný výkon.

Konfigurácia zadarmo Poháňaný čipom podpora Plug-and-Play, je automaticky nainštalovaný, akonáhle je pripojený bez ovládač z CD-ROM alebo internet, čo umožňuje nastavenie bezdrôtového pripojenia na internet ľahšie.

Kompatibilný s rôznymi typmi OS To sa vzťahuje na zariadenia so systémom Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, alebo Windows 10.s

Štítky: mini pci e wifi, router, prispôsobiť wifi, s440, anténa usb wifi, adaptador wifi, rt5370, optický modem, externý wifi adaptér pre android, napájací adaptér pre booster.


( 1 Hodnotenie )

Počet