TRIOPO TR-960 II Blesk Speedlite Rýchlosť Svetla, Manual Zoom Blesk Speedlite Svetlo pre Nikon Canon, Pentax SLR Fotoaparát Blesk Speedlite

€27.50


TRIOPO TR-960 II Blesk Speedlite Rýchlosť Svetla, Manual Zoom Blesk Speedlite Svetlo pre Nikon Canon, Pentax DSLR Fotoaparát Blesk Speedlite

Funkcie:

Podpora manuálneho zoomu.

TR série: Vysoký výkon, vysoká kompatibilita, high-výkon výkon blesku.

Zvýšenie vonkajšej elektrickej zásuvky: TR série pridáva externé napájacie zásuvky; hovor späť na vyššiu rýchlosť, aby vyhovoval vašim potrebám.

Rýchle zavolať späť: Plný výstup iba na 2,9 sekundy recyklovať času, neplatia novú batériu môžete tiež zavolať späť, ak chcete získať rýchlym tempom, len 4-5 sekúnd.

Podpora high-rýchlosť nepretržitého snímania: 1/16 a pod jas, TR série podpora high-rýchlosť nepretržitého snímania 12SEPS.

Režim úspory energie: Keď flash bez akéhokoľvek opatrenia na podsvietenie displeja vypne po 20 sekúnd 60 sekúnd, keď blesk nefunguje, PROCESOR automaticky prejde do režimu spánku nefunguje viac ako 30 minút, CPU bude automaticky vypnúť.

Vysoko presné výstup: Od 1/128 na 1/1, 8 stánky stratiť, každý kút majú dve dolaďovacie odškodnenia.

Prehriatiu: Vstavaný-teplota detekcie (tepelná ochrana).

Špecifikácie:

Typ Triopo 960 speedlite Circuit design Izolované brány bipolárny tranzistor (IGBT) Sprievodca číslo 54 Hore a dole vír uhol stupeň 0-90 stupňov Doľava a doprava vír uhol stupeň 0-360 stupňov Flash control 8 triedy high-speed control (1/128-1/1) Recyklácia čas O 2.9 sekúnd (pomocou AA alkalické bunky) Periférne rozhranie Hot shoe, PC pripojiť externé nabíjanie mount Farebná teplota 5500K režim Blesku M, S1, S2, Multi Zoom 18-180 mm Flash čas 1/200 sekundy-1/20000 sekúnd Moc 4pcs AA alkalické bunky (nie je súčasťou) Osvetlenie čas 100-1500 krát(pomocou AA alkalické bunky), Bezdrôtový vzdialenosť Krytý 20-30 metrov, vonkajší 10-15 metrov Ďalšie funkcie PC synchrónne, čuchať režim, nad teplota ochrany Položku veľkosť 20 * 8 * 6typ / 7.9 * 3.2 * 2.4 v Položke hmotnosť 378g / 13.3 oz veľkosť balenia 25.5 * 13 * 10 cm / 10.03 * 5.1 * 4.3 v hmotnosť balenia 515g / 1.1 lb

Zoznam Balíkov:

1 * TRIOPO TR-960 II Speedlite

1 * Flash Difúzor

1 * Mini Stojan

1 * Ochrana Taška

1 * Užívateľská Príručka (V Angličtine A Čínštine)

Poznámka:

Všetky DSLR Kamery So Štandardným Hot Shoe, ako Nikon, Canon, Pentax, Olympus, atd. S výnimkou Sony a Minolta.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: k pentax, yongnuo, triopo ttl, ez flash junior, fotoaparát nikon, canon blesk, blesk fotoaparátu, Godox, Canon 600d, flash studio.


( 1 Hodnotenie )

Počet