Nové Samostatne Zablokovanie Brány, Závora Automatické Gravitácie Páky Plot, Bránu Zámku na Drevo Plotové Brány, Dvere Západku Steel Black Dvore, Záhrade Zámku

€6.43


Ja Zablokovanie Brány, Závora Automatické Gravitácie Páky Plot, Bránu Zámku na Drevo Plotové Brány, Dvere, Zámky Oceľ Čierna

Funkcie:

1,Prémiová ochrana: Tento dvore brány, závora ploty zámok je pre dovnútra a von kyvné drevo alebo kovové dvere. Jeho hrubé oceľové konštrukcie využíva gravitácia zamykanie poskytnúť pravdivé bezpečnosti pre psov, domáce zvieratá a deti, zabraňuje dravcov zo dostať do vašej záhrady.

2,Jednoduchá inštalácia: Naše brány, závora funkcie ťažkých design & self-latching prsta vydania , kit je dodávaný s všetky diely a príslušenstvo, jednoduchý na inštaláciu, poistka automaticky., pre jednoduchú inštaláciu.

3,Pohodlie použitie: Vhodné Samostatne uzamykacie západky. Automaticky zablokuje, keď sa vydala na použitie na vonkajšie bočné dreva, vinyl, kovové brány, atď.

4,Viacnásobné použitie: poskytuje bezpečnosť pre akékoľvek dekoratívne dvere v záhradke, baby bránu, plot, súkromie, lodenice ploty, bazén brány,alebo dokonca aj na kurník dvere. To môže byť tiež použitý s pravidelným visiaci zámok (nie je súčasťou) pre väčšiu bezpečnosť.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: liatina, nerezová oceľ

Obsah Balenia:

1 * Plot, Bránu Zámku

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: záhrady zámku, aqara dverí zamky striebro, stodola dverí zamky, zámok pištole, dvere páčku uzamknutia, elektrické brány, závora, spp plot, bezpečné blokovanie tlačidiel, západka, brány, závory.


( 0 Hodnotenie )

Počet