DEKO MZ232 Solárny Zváranie Prilba Automatické Stmavenie Profesionálne Kapota Široký Objektív Nastaviteľný Tieni Rozsah 4/9-13 pre Mig a Tig

€54.57


Ste vždy pripravení navariť?

Tento zvárací kapota získal 1/1/1/2 hodnotenie a spĺňa safty a technický štandard EN379 a ANSI Z87.1. Solar-powered zváranie prilba s auto-stmavnutie filter prechod od svetlo až tmavo v 1/25000 sek. tak budete vedieť, že ste získali najlepšie.

Ľahký & Komfort

Ľahké, pohodlné zváracie maska má hladké, zaoblené obvode, takže budete nosiť pohodlne. Tým, že poskytuje viaceré úpravy a kombinácie, prilba môže byť ušitá na mieru a osobných preferencií a pohodlie nastavenia. Menší tlak, a i-upravené osobné nasadenie.

Vynikajúca Optika & Širšie Pohľady

Oblasť zobrazenia 7 štvorcových centimetrov.

Ovládanie typ: prevádzkareň, bezpečnosti, údržby, opráv a prevádzky, generálna oprava.

Odporúčané použitie: brúsenie, zváranie.

Odporúčané odvetvia: automobilový priemysel, stavebníctvo, potravín a nápojov výroba, výroba kovov, výroba a opracovanie, vojenské údržby, opráv a prevádzky (MRO), ťažba ropy a zemného plynu, prepravy.

Špecifikácia:

Odtieň Rozsah:Variabilný 9-13

Oblasť zobrazenia (hxw): 3.86"×3.15"

Životnosť batérií: 5000 hodín

Typ batérie: CR2450, 3V

Materiál:PP

Odporúča Priemysel:Ťažké Infraštruktúry

Typ používateľa:Profesionálne a HOBBY Domácnosť

Clonu Typ:Automatické Stmavenie Filter

Zváranie Funkcie:Tradičné Pokrývky Hlavy

Proces zvárania: MMA, MIG, MAG/CO2, TIG a Plazmové Zváranie. Arc Drážkovanie & Plazmové Rezanie.

Nízka prúdová intenzita TIG:5amp(AC/DC)

Svetlo štáty:DIN 4

Zase Čas: (Tmavé až Svetlé): Nastaviteľné: 0,1 s ~ 1.0 s

Zase Čas: (Svetlé, Tmavé): 1/25000s

Batéria: Lítiová Batéria + Solárne Články

lítiové batérie kapacita: 550mAH

Citlivosť (zváranie založené na aktuálnej veľkosti): nastaviteľné : low/high

UV/IR protecion:DIN 16

Pracovná teplota : 23℉-131℉

Skladovacia teplota: -4℉-158℉

Package includeds:

1 x Zváranie Prilba

1 x Nastaviteľný hlavový most

1 x užívateľská Príručka Inteligentné Automatické Nastavenie: Solar-powered zváranie prilba s auto-stmavnutie filter prechod od svetlo až tmavo v 1/25000 sek, v prípade, elektrické zlyhanie, zvárač zostáva ochrana proti UV a IR žiarenia podľa odtieň 16. Úroveň svetla filtra je DIN4 a čas z tmavého na svetlý štát môže nastaviť od 0,1 s 1,0 s podľa dopytu. Dizajn, je ľahký a rovnováhu s nastaviteľným pokrývky hlavy, ktoré nosí pohodlne a zmierňuje únavu. Veľké Pozorovacie Veľkosť 3.86" X 3.15" s 4 Premium Senzory. Odporúčané odvetvia: automobilový priemysel, stavebníctvo, potravín a nápojov výroba, výroba kovov, výroba a opracovanie, vojenské údržby, opráv a prevádzky (MRO), ťažba ropy a zemného plynu, prepravy. Tento zvárací kapota spĺňa bezpečnostné a technické normy EN379, takže budete vedieť, že ste získali najlepšie.

Štítky: logo deko, zvárač tig riland, MIG MAG, kapota zvaru, yeswelder mig250, mig, calb, otvoriť socket kľúča, sullen, sklo zvaru.


( 0 Hodnotenie )

Počet