ANENG Nastaviteľné M5 Univerzálny Magnetický Kovové Zliatiny Base Držiak na Stojan Pre Digitálne Dial Test Indikátor Červená

€8.20


Popis:

Magnetické základne držiaka tiež známy ako univerzálny základný držiak je široko používaný v stroj spracovateľský priemysel, ktorý sa tiež používa v rôznych vedecko-výskumných inštitúcií. Tam je valec s bar-tvarované permanentný magnet vo vnútri. A polohy vonkajšieho základom je mäkká magnetického materiálu, čo je druh feritov materiálu, ktorý je ľahko magnetize alebo demagnetize v slabé magnetické pole.

Funkcie:

Zapnúť/vypnúť magnetické základne presunúť kedykoľvek bez reakcie sily, zabraňuje poškodeniu meradla a pracovný stôl. Vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny, shell je hrdza-dôkaz, odolné a krásne. Stručná štruktúra, jednoduché použitie a údržba, vysoká citlivosť, stabilný a spoľahlivý. Flexibilné univerzálne rameno môže byť stanovená na akomkoľvek uhle, jednoduché a rýchle použitie. Široko používaný v mechanické opravy a technické merania.

Špecifikácie:

Materiál: zliatiny

Farba: červená

Závit: M5

Veľkosť (L*W): 11*6.3 cm/4.33*2.48 v

Hmotnosť: Cca. 158g

Balenie Obsahuje:

1 x Univerzálny Magnetické Základne Držiaka

Poznámka:

1. Vzhľadom na rozdiel medzi monitory a svetelné efekty, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

Balenie zoznam

Balenie Obsahuje:

1 x Univerzálny Magnetické Základne Držiaka

Štítky: samsung s4 diery, stredné autá poistka, stredné šperky, stredná veľkosť moxa, samsung s20 krku, samsung repro tv, stredné srsť psov, samsung s10 pohode, stredné šaty psa.


( 1 Hodnotenie )

Počet