2020 baby dievčatá šaty dievča narodeninovú oslavu Svadobné Šaty Dobre ružovej čipky princezná šaty dieťa krst šaty dievčatá bebe RQ-173

€7.60


2337630440147474

Názov produktu: Dievča Šaty

C olor: s Fotografiami

Veľkosť: 70-80-90

MIN:1 Ks

Balenie: 1 Ks Balené V 1 Taška

Jednotka:cm (1 Palec=2.54 cm)

Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu, zvoliť vhodnú veľkosť. Deti s rovnakým veku môžu mať rôzne výšky a tvaru. Vziať tiež do úvahy. Ďakujeme!

Skontrolujte prosím, real foto

*K rukám*

O farbu foto: Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, že farby zobrazené na fotografii sa nemusí zhodovať 100% tých, v položkách seba,Pretože uhla a svetlo, skutočný objekt sa môže mierne líšiť od obrázka, Dúfam, že sa vám nemôže pochopiť!

* DOPRAVA *

1.Všetky položky bude loď sa v 1-3 dní od dokončení platby. Zvyčajne Sme loď položiek cez Čína Príspevok Air Mail. Budeme zabaliť tovar vo veľmi bezpečné, a pevnom balení. Je to bezpečné ! A nemusíte platiť za kuriéra.To bude stáť 10-20 dní. Ak chcete získať tovaru naliehavo, prosím, vyberte si iný spôsob, ako vyjadriť, ako FedEx, DHL, alebo TNT atď. Máme profesionálne prepravné agent, cena je tiež dobré! Ale budete musieť zaplatiť dodatočné náklady na dopravu.

2.Môžeme drop shipping poslať do vášho objednávateľa, doručovaciu adresu, ak miesto poradí.

*O Nás*

Máme stovky rôznych módnych návrhov a sme dostatočne pripravení tovaru!

Ubezpečujeme vás, že budeme robiť všetko, čo je ľudsky možné, aby vaše skúsenosti skvelý jeden. Sme priateľský partia ľudí, ktorí veria v zdvorilosť a rešpekt. Chováme každého zákazníka so starostlivosťou a my sme pochopili, že jediná vec, ktorá vás privedie späť do nášho obchodu je, ako sme sa s vami.

Pretože sme v on-line predaj sme dávajú prednosť, aby vaše otázky prostredníctvom e-Maily. Sme veľmi rýchlo reagovať našich zákazníkov nie len pred predaja, ale určite po predaji tiež. Sme rýchlo užívateľov. Určite bude vidieť všetky tie dobré veci, ak sa pozriete na našich spätnú väzbu od spokojných zákazníkov.

Ak nemôžete nájsť odpovede na svoje otázky tu, kontaktujte nás e-mailom.

Všetky e-maily budú zodpovedané do 12-24 hod. Môžete nás e-mailom na víkend,vždy môžeme pracovať pre vás kedykoľvek!

*Vrátenie*

1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky.

Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

2. Kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak chcú

výmena chybnej alebo nesprávne odoslané položky.

*Spätná väzba*

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Sme

budú s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Konkurencieschopné ceny,Najvyššej kvality položiek

Vaša Spokojnosť,Naša Snaha

Štítky: polícia sledovať ľudí, klávesnica irbis tw20, tričko frankie relax, klávesnica irbis tw90, slúchadlá sony v700, slnečné okuliare muž clia, stonky rastliny, záhrada, jeggins žena black, flan japonský sklo.


( 0 Hodnotenie )

Počet