Nové KVM Prepínač Box 2 Počítače Zdieľanie 4 Zariadenia USB na Klávesnici Skener Dataprojektor DOM668

€16.95


Nové KVM Prepínač Box 2 Počítače Zdieľanie 4 Zariadenia USB na Klávesnici Skener Dataprojektor DOM668 Popis: Funkcia:

USB prepínač umožňuje dvoch počítačov alebo PC zdieľať rovnaké periférne zariadenia usb s 4 USB 3.0 porty. Bez hasslement z pripojiť a odpojiť káble, jeden tlačidlo stlačte, ak chcete jednej sekundy!

4-Porty Rýchlosť: 4 USB 2.0/3.0 porty, aby dátum prenos rýchlosť až 5 gb/s. USB 2.0/3.0 periférne zariadenia, napríklad externé pevné disky, HD a digitálne fotoaparáty. To je spätne kompatibilné s USB 2.0 a USB 1.1 zariadení.

Pre Systém Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP / vista a MacOS X, Linux a Chrome OS, jednoducho plug and play.

Stabilné Spojenie: Vstavaný port Micro USB pre napájanie ak je to potrebné. Ak sa potrebujete pripojiť viac zariadení high power comsuption ako HDD, Tlačiareň a Skener, mali by ste napájanie cez port prostredníctvom napájacieho adaptéra. To zabezpečí viac stabilné pripojenie

Dôležité Upozornenie: Prosím, použite Štandardné 5V Adaptér(Nie je Súčasťou dodávky, predáva sa samostatne) pre napájanie. Akékoľvek nabíjačky s vyššie napätie výstup NIE je povolené a môže ovplyvniť výkonnosť produktu.

Špecifikácia:

Meno: 4-port Switch Výber

Rozhranie: USB 2.0/3.0

Prepínanie režim: tlačidlo

Napájanie: micro USB 5V

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Balenie Obsahuje: 1 x USB 2.0/3.0 Prepínač 2 v 4 z

2 x USB Dátový Kábel

Štítky: pc, prepínače, kvm prepínač usb, Klávesnica Auta, sdi switcher, tlačidlo napájania pc, klávesnice myši splitter, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, miui usb kábel, mechanické klávesnice kábel micro.


( 0 Hodnotenie )

Počet