Sexy Catwoman Cosplay Bielizeň Flirtovanie Set s chvosty Anime Cosplay Kostým Zamestnanca Úlohu Hrať Otaku Erotické Dievčenskú Podprsenka & Nohavičky

€11.39


Sexy Catwoman Cosplay Bielizeň Flirtovanie Set s chvosty Anime Cosplay Kostým Zamestnanca Úlohu Hrať Otaku Erotické Dievčenskú Podprsenka & Nohavičky

100% Zbrusu Nový Materiál: Polyester Farba:Biela alebo Čierna Štýl: Animes Catwoman Cosplay Kategória: Free Veľkosť S-L, Fit 40-65 kg Dievčatá Balenie: Čelenka+Podprsenka+Nohavičky+Golier+Remienok Na Ruku*2+Chvosty. Upozornenie: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 3.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie.

Doprava

Po zaplatení potvrdenie, tovar vám bude odoslané do 1-5 pracovných dní (Custom-made potrebné, 7-10days) Vezmite prosím na vedomie, dodacia lehota daná www.tantra-egypt.sk je približný a môže sa líšiť v závislosti na vzdialenosti od Číny, ako aj colné predpisy

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme zľavu. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: mens catwoman kostým, demon oblečenie, komplet spodnej bielizne coquine, erotické cosplay sukne, catwoman costume, námornícky kostým sex, čierna podprsenka erotické, len erotické kostýmy, dievčatá malá veľkosť podprsenka sexy, latexové farby.


( 3 Hodnotenie )

Počet