Najviac Svetlé 5000 Lumen USB Nabíjateľná Baterka Zoomovateľnom Nepremokavé Vrecko 4 Režimy Silné Osvetlenie pomocou vstavanej Batérie.

€8.13


Najviac Svetlé 5000 Lumen USB Nabíjateľná Baterka Zoomovateľnom Nepremokavé Vrecko 4 Režimy Silné Osvetlenie pomocou vstavanej Batérie.

Super jasné LED Nabíjateľná baterka : Funkcie 5000lm max, ktoré by mohli svetlo až 600ft a Nastaviteľné zaostrenie dizajn pomôcť by to mohlo byť úplne zoomovateľnom z veľkého priestoru floodlight, aby sa zameral pozornosti .4 Režim :High / Low / KLAS SOS/ KLAS sidelight režimy ,SOS režim vás vždy v bezpečí v akejkoľvek núdzovej situácii. Baterka s Magnetickou základňou & COB sidelight ----- Ak ste unavení z použitia jednej ruky, aby sa blesk, robiť opravy v noci ,potom sa vaše hľadanie je u konca !!! Pocketman LED baterka má silný magnet v chvost, ktorý je možné pripojiť k akémukoľvek povrchu železa , a KLASU sidelight poskytujú veľké osvietenie, ak robíte opravu, práca v noci ,Najlepšie zmes dostať svoje ruky úplne zadarmo . Dlho-trvajúce a USB Nabíjateľná baterka------Prichádza s 18650 nabíjateľnú batériu a kábel USB ,nemusíte sa starať o batériu problém . potrebujete len 3 hodiny, aby si plne nabitá s akoukoľvek USB port ,Táto nabíjateľná baterka by mohla poskytnúť až 10 hodín v nízkej režime . Nepremokavé a Prenosná baterka---Táto nabíjateľná flash svetlá je IP65 vodeodolný, ktoré znamenajú, že by ste mohli použiť v rainny alebo zasnežené deň , len približne 5,37 v dĺžke a s priateľským vrecko-klip .aby toto malé kompaktné baterka je najlepšou voľbou pre vašu výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu baterku . Smart Jedným z Kľúčových Vypnutie Funkcie ------ One-Step priamo VYPNÚŤ baterku, dlhým stlačením tlačidla pre 2 sekúnd, nie je potrebné prechádzať všetky režimy , pohodlné a základné dizajn pre outdoor camping , Núdzové použitie. Veľmi Dôležité Oznámenie

Štítky: 100w horák, trlife xm l2, led q8, lum, electr shocker, titán horák, bat hračka, led lampa batery, akcia pro, pocketman horák.


( 2 Hodnotenie )

Počet