Andstal Marco Renoir 120 Farby Profesionálny Olej, Farebné Ceruzky 12/24/48/72/100/120 Umenie Nastaviť, kresba, náčrt, Farby, farebné ceruzky

€10.83


MARCO RENOIR VÝTVARNÉ UMENIE FAREBNÉ CERUZKY *SVETLÉ FARBY, MÄKKÉ, HLADKÉ PÍSANIE SFARBENIE *PREMIUM CÉDROVÉHO DREVA Z USA, JEDINEČNÉ OBILIA NA KAŽDÁ CERUZKA *DOKONALÉ FAREBNÉ PRESNOSŤ, PLYNULOSŤ, TVRDOSŤ A COVERNESS *Dostupné v 12 farbách, 24 farby, 36 farbách, 48 farby, 72 farby, 100 farieb, 120 farby Andstal Marco 120 Farebné Ceruzky -- Hrubé & mäkké 3.7 mm vedie, je sfarbenie a kreslenie nádherne živé & hladký, ľahko farba Žiarivé farby, ľahko zaostriť . Umelec triedy farebné ceruzky prísť v širokej škále farieb. Vynikajúce farebné ceruzky pre všetky úrovne Vysokej tlače účinok, hladké pri ich používaní, čo je skvelé ceruzka súbor pre Dospelých Sfarbenie Knihy, Enchanted Forest, a Stratil Tichom Sfarbenie Knihy atď, tiež ilustrácie pre Životné prostredie šetrné materiály, ktoré sú neškodné pre vaše zdravie, úplne bezpečný pre použitie pre každého, vrátane detí a tehotných žien Prísť v kompaktné, prenosné kovové cínové pole, najlepší darček pre vaše deti,priateľov,rodinu.

Všestranné Použitie

Vopred nabrúsené farebné ceruzky, ktorá má úžasné pole žiarivé farby, je ideálny pre použitie doma, v škole a úrade. Sú to nenahraditeľný nástroj pre vytváranie výkresy, farebné Secret Garden knihy, dokončenie umelecké projekty a tvorby značky a menovky.

MARCO má tiež lacnejší Olej, Farebné Ceruzky Raffine Série, Kliknite na obrázok nižšie KÚPIŤ TERAZ!

Štítky: 150 peračník, uhlie ceruzka, farebná ceruzka súbor, ceruzka farebné ceruzky, plagát renoir, portrét vintage, sedlo skrutka, nakresliť nastaviť, farebná ceruzka, n farebné ceruzky.


( 0 Hodnotenie )

Počet