50pcs Binder Klipy Farebné sponky, Hudobný Zápis Tvarované, husľový kľúč Tvar Svorky Záložky Pre Školy Kancelárske potreby

€3.20


Roztomilý a jemná, nie je ľahké hrdze a prestávku, môžete ich použiť na dlhý čas Vzhľadné a móda: roztomilý clef tvar vyzerá jednoducho, ale kreatívne a módy, prinesie veľa radosti v štúdiu a práci; Ozdobte si každodenný život Multi-funkčný: Identifikáciu dokumentov a papiera remesiel; Tiež môžu byť použité ako záložky a dekoratívne memo klipy, klip peniaze, papier, držiak list alebo držiteľa; Vhodný pre študentov, spisovateľ, čitateľ, a tak na názov Položky:papier klip Materiál:kov Veľkosť:ako obrázok zobraziť Farba:náhodný Balík obsahuje: 50pcs/box spinku Poznámky: 1. Prosím povolený, 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie! 2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: box hudba drevené, klip kancelárske potreby, súbor priečinkov na papier, 6 krúžok plánovač, hudobné poznámka kancelárske potreby, klip vlasy, záložku spinky, spinky, stôl organizátor stacionárne, bookend kuchyňa.


( 1 Hodnotenie )

Počet