Beautilux 4D Chameleon Cat Eye Gel lak na Nechty Nechty Umenie Dizajn Magnetické Mačky Očné Gély, Laky Semi Trvalé Nechty Lak 10 ml

€2.80


RM17560162774389695

Popis Výrobku:

Názov Produktu: Beautilux Cat Eye Gel Polish

Typ výrobku: 3 krok nechty gel polish

Obsah: 10 ml Certifikátu: SGS/MSD/CPNP

Funkcie:

1. Dobrú konzistenciu, dobre vyrovnávacie schopnosti,bezproblémové čistenie.

2. Vysoké percento pigmenty, jedna vrstva získať ideálny farba

3. Non-chipping, dlho trvajúca viac ako 4 týždne, ľahko odstrániť.

Ako sa prihlásiť:

1. Prípravka nechty, uplatňovať Beautilux Primer, nie je potrebné liečiť

2. Uplatňovať Beautilux gumy base, liek na 30s

3. Uplatňovať Beautilux gel polish farieb pre tenké vrstvy, liek na 60.

4. Nanesieme ďalšiu vrstvu gel polish farbu, a liek na 60.

5. Uplatňovať Beautilux Č Utrite stierka, liek na 60-tych rokov.

Ako odstrániť: Fanúšik mimo stierka, použitie bavlny s acetón, zábal s fóliou na 10 minút. Alebo použite odstránenie gel pre 2 minút.

PODMIENKY A SLUŽBY

1.Dane a Clá: Všetky naše produkty ceny neobsahujú Dane a Clá. Pozemok dostanete, môže byť potrebné zaplatiť dovozné dane alebo poskytnúť dovozné doklady, ako rôzne krajiny majú rôzne pravidlá, nie sme schopní zistiť pravidlá vo všetkých krajinách. Budeme nenesie žiadnu zodpovednosť v prípade, svoj pozemok je vrátený/ nie je dodaný z dôvodu odmieta platiť dane, tak pred nákupom, pozrite si prosím pravidlá svoju krajinu a myslím, že dvakrát.

2.Bez návratu služby: Pre zákazníkov z U. S. A, KANADA, AUSTRÁLIA, SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO, FRANCÚZSKO, ŠPANIELSKO, NEMECKO, RUSKO, BRAZÍLIA, IZRAEL, južná KÓREA, SAUDSKÁ AURABIA, U. A. E, POĽSKO, NETHERLAND, TALIANSKO, ponúkame zadarmo návrat servis. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, NIE sú len ich zahodiť a prosím, uplatňovať bez návratu, proces je:. Otvorenej Vybrať tovar vrátiť Vybrať miestne bez návratu Na iných krajín, ako je uvedené vyššie, prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy s produktmi, ktoré ste dostali, vďaka.

3. Poštovné a Dodania: Obvykle sme sa vyslať vašu zásielku do 3 pracovných dní, odhad dodacia lehota je, ako je to uvedené nižšie:

Pri objednávkach nad 200 eur, vám môžeme zaslať do express service (FEDEX), budete musieť zaplatiť vlastnú daňovú, budeme vás kontaktovať pred odoslaním tovaru, ak nesúhlasíte s daňovým, budeme samostatné objednávky do niekoľkých balíkov.

4. Spätná väzba & sporu: veľmi ceníme, že ak by ste nás nechať 5-hviezdičkový poznámky ak ste spokojní s našimi výrobkami. Ak existuje akékoľvek unsatisfaction, prosím, kontaktujte nás pred otvorenej a zanechať negatívne komentáre, vždy máme riešenie lepšie, než toto.

5. Kontakt:, Ak máte nejaké otázky, môžete nás kontaktovať na www.tantra-egypt.sk správy, alebo pošlite nám e-mail: [email protected]

RM17560162774389697

Štítky: nail art, beautilux, cat eye gel polish, dh nechty, lak na nechty, Mačacie Oko, moyra nail art, elite99 gel polish, lak na nechty de, beautilux gel polish.


( 3 Hodnotenie )

Počet