Yugi Amane Cosplay Wc Viazaný Hanako Kun Cosplay 35 cm Krátke Čierne Parochňu Cosplay Anime Cosplay Parochňu Tepelne Odolných Syntetických Parochní

€12.03


1. Vrátane:1 parochňu

2. Farba: Čierna, Hnedá

3. Materiál je tepelne odolných syntetických vlákien, ktoré môžu byť štylizované teplo nástroj. To je tak prirodzené a mäkké na dotyk. Môžete ho nosiť na strany, rovnako ako pre každodenné použitie. Je ideálny pre Cosplay ukázať, Halloween Kostým Party,Anime show,Cosplay Udalosť & Každodenné Použitie.

4. Nastaviteľné Spp Veľkosť: Vysoká kvalita vzrástol čistý spp pre všetkých, vnútorné spp sieť s dvoma nastaviteľné popruhy, ktoré môžu byť prepojené na pevnú pozíciu, vhodný hlavu veľkostí.

5. PAROCHŇA ŠTÁTU-- parochňa zašleme je v pôvodnom stave. Potrebujete štýl je podľa vašej potreby, ako ahoge, strihanie, styling voskom, môžete výbava je podľa vášho vlastného hobby.

6. Vedúci obvod: 50 cm/19.7 cm-60 cm/23.6 palcov.

1. Prijímame karty Visa, MasterCard, Maestro, bankovým Prevodom, Western Union, atď. Ak máte akékoľvek otázky, keď platiť, prosím, kontaktujte nás pre pomoc. 2. Poslali sme tovaru na vaše www.tantra-egypt.sk adresu, prosím, uistite sa, že je to doručovaciu adresu. Ak chcete upraviť dodaciu adresu, kontaktujte nás, prosím, do 12 hodín, cez správy. Vopred ďakujeme za vaše pochopenie a úzkej spolupráce!!!

1. Zásielka bude usporiadané do 7 dní) po obdržaní vašej platby. 2. Dodacia lehota sa môže líšiť od krajiny ku krajine. Zvyčajne sme odoslať tovar s Epacket, ktoré by trvať 7~60 dní. Všetky prepravné bude mať sledovacie číslo. Budeme vás informovať dodacie údaje, akonáhle výrobok je poslaný von. 3. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, clá a daní, sa tieto poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane. Sme tiež nebude vrátenie peňazí za prepravné náklady za odmietol zásielky. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek. Budeme akceptovať vráti do 30 dní po prijatí balíka. Ale prosím, uistite sa, že položky sa vrátil sú v dobrých podmienkach. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď thery sa vrátil, budú zákazníci zodpovednosť za takéto damege alebo straty a my vám nie je úplne vrátenie peňazí kupujúcemu.

Sme si dovolenku pozitívnej spätnej väzby po vypočutí ste spokojní s mojím aukcie. 1.Žiadny problém po obdržaní nášho tovaru,nás prosím kontaktujte pred odchodom Neutrálny/Negatívny spätnú väzbu.Sľubujeme, pomôcť vám ho vyriešiť čo najskôr,a aby ste sa cítili úplne uspokojivé. 2.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Štítky: len pre dospelých, vlasy ľudské parochňu, hanako kun, cosplay, killua anime cosplay parochňu, hanako, chuuya nakahara cosplay, cosplay hanako kun, anim parochňu, slúžka cosplay kostým anime.


( 1 Hodnotenie )

Počet