Digitálny Ďaleko-Infračervený(FIR) Oxford Sauna Deka chudnutie Orgán Obrážačka Profesionálne Detox Terapie Proti Starnutiu Krásy Stroj Koberec

€138.93


2 Zóny Digitálne Ďaleko-Infračervený (FIR) Oxford Sauna Deku,chudnutie Orgán Obrážačka Profesionálne Detox Terapie Proti Starnutiu Krásy Stroj

Funkcie:

★ PRINCÍP : Ďaleko Infračervené žiarenie má hlboké prenikanie schopnosť schopnosť preniknúť, lámu, vyžarovať a zamyslieť sa.JEDĽA Môže byť absorbovaný.JEDĽA sa zmení z svetelnú energiu na tepelnú energiu. Tepelná účinnosť v hlbokých vrstvách tkanív spôsobuje ciev a kapilár, aby sa rozširujú, podpora lepšieho krvného obehu, a teplo pomáha zbaviť telo toxínov a metabolických.

★ Ochranu životného prostredia: Vonku sú prvotriedne PU oxford látky, vo vnútri sú nepremokavé PVC s flexibilným pevnosť schopnosti aj v rôznych miesto spanie,celá časť deka bude horúci, a okraje nebudú horúce.

★ bezpečnostné prvky: Keď abnormality sa vyskytuje linka je automaticky odpojený, kúrenie je zastavený a alarm sa vydáva na 1 minútu.

★ POZNÁMKA:normálne maximálna teplota 80 stupňov. Je zakázané zložiť a tepla. Skladacie vykurovanie teplota bude presahovať 120

★ POUŽITIE: Pomocou ovládača nastavte teplotu od 35-75 Celzia, čas môžete nastaviť od 15-60 min.Dve zóny chudnutie deka sa, aby prednej a zadnej časti tela k strate hmotnosti a detoxikáciu.Batéria nie je súčasťou diaľkového ovládania .

★ Hornej dvojité zips dizajn:horné dvojité zips môže uvoľniť ruky pri používaní sauna deku, tak ako používať mobilný telefón, prečítajte si noviny a knihy.

Štítky: obdĺžnikový dekoratívne vankúše, dekor fast food, vankúš drahokamu, pet portrét, kustuv vankúš, chanel vankúš, taburet, vlastné foto, vankúš, , sedacia poťah funiture, dizajn obliečka na vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet