Londýn Vzor Dizajn, Self-adhesive Vinyl Chladnička Dvere Nálepky Veľké Nástenné Kryt Pre Chladnička, Kuchynský Nábytok, Dekorácie

€13.43


Musí čítať: 1.Všetky prispôsobené produkty dodávky bude pomalý. 2.Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyby vo veľkosti. 3.Chladnička nálepky môže byť redukované a lomené počas prepravy, ale nemajú vplyv na ich použitie. 4.Ak nie ste spokojní s tovarom, keď dostanete tovar, neotvárajte sporu, prosím, kontaktujte nás na prvý raz.Komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém. Ako používať: 1.Opatrenie chladnička špecifikácie a znížiť chladnička nálepky 2.Čistenie chladničky povrch s vodou, najlepšie s čistiacim prostriedkom. 3.Nie suché vody, nechajte povrch chladničky zostatková kvapôčky vody, pretože to môže uľahčiť oprava chýb. 4.Odtrhnite base papier a prilepte ju na. 5.Škrípanie mimo vlhkosti a vzduchu s kartami. 6.Nakoniec, hrany sú ošetrené čepele. Vlastná veľkosť: Prosím zmerajte šírku a výšku chladnička (Odporúčame pridať 1 cm viac), potom nás kontaktujte, my vám povedia cenu a ako kúpiť vlastnú veľkosť.

Päť vzory

Detail

Kupujúci zobraziť

Doprava Vaša objednávka bude odoslaný v rámci manipulácia čas s sledovacie číslo. Prosím, kontaktujte nás pre rýchlejšie prepravu, ak sú naliehavo potrebné zásielky.

Štítky: vroom dekorácie, stiker stenu, film, vinyl, nábytok ochranné kryty, dvere nálepky eh, kúpeľňa nálepka na stenu, pan chladnička, 3d nálepka na stenu, dekor londýn, 3d dvere nálepky.


( 4 Hodnotenie )

Počet