54Pcs/Set Moxa Palice Moxibusiton Akupunktúrnej Terapie Čínskej Tradičnej Moxa Kužeľ Moxování Kotúčoch Stick moxa stick kotúčoch

€8.13


54Pcs/Set Moxa Palice Moxibusiton Akupunktúrnej Terapie Čínskej Tradičnej Moxa Kužeľ Moxování Kotúčoch Stick moxa stick kotúčoch

Funkcie

1. Prírodné a mierne moxa materiál bude spôsobiť žiadne vedľajšie účinky, pribrala moxa navi palice vo väčšej veľkosti, môže trvať dlhší čas horenia a efektívnejšie moxování účinok.

2. Prijať Čínskej tradičnej moxování terapia kombinovať tepla s použitím moxa na akupunktúrne body.

3. Účinne otvorené póry a prenikajú do pokožky, aby rozohnal chlad a posilňovať krvný recyklácie pre telo únavy a bolesti svalov úľavu pre každodennú starostlivosť o zdravie.

Špecifikácie

Materiál: Moxa

Veľkosť(Za Kus): appr.1.8*2.7 cm/0.71X1.06"

Množstvo: 54Pcs/Set

Upozornenie:

1.je normálne, že niektoré škvrny alebo pľuzgiere sa môžu objaviť na vašom tele, prosím, punkcia pľuzgiere sa nechať vodu, a potom vysušiť až v prípade infekcie.

2.Po moxování, prosím, nedotýkajte studenej vody, umývanie alebo kúpať sa v priebehu pol hodiny.

3.Veľmi odporúčame piť viac teplej vody, než je obvyklé po moxování na vylučovať toxíny z tela orgány.

4.V rámci hodinu po jedle, prosím, vyhnite sa robí moxování.

5.Zákaz: tí ľudia, ktorých pulz je viac ako 90-krát za minútu, hlad, plnené, a opití by mali byť zakázané, aby si moxování.

Package Zahrnuté:

54* Moxa Navi Palice

Štítky: mi moxování, henna farba, prevodník moxa, moxa, čistý moxa kotúčoch, moxibust, čínsky moxování, box nos, huasun bezdymového moxa, prsia enlarg.


( 2 Hodnotenie )

Počet