Domáceho Miláčika Kosti Kremácie Urč Náhrdelník Pamätník Šperky z Nerezovej ocele Popol drahocenná pamiatka Urny Medailón pre zvieratá

€6.24


Ako sa O Materiál Kúzlo Šperky ?

Vyberte zdravé a odolné nerezovej ocele materiál, hypoalergénne, bez olova a niklu zadarmo.Tento krásny urč kremácie ŠPERKY, PRÍVESOK je vyrobený z sturdiest materiálov 316L nerezovej ocele, aby sa zabezpečila jeho životnosť. to nezmizne, lesk, hrdza alebo škvŕn! Reťazci náhrdelník je aj z nehrdzavejúcej ocele. Tak, aby sa zabezpečila kvalita našich náhrdelník, predlžuje životnosť sebe, udržať lesk.Nie fade, žiadne vedľajšie účinky, nie deformácie, nízkouhlíkové ochrany životného prostredia bez znečistenia, nie vyvolať alergickú jav, zdravie a bezpečnosť,budete nikdy neprídete o svoje spomienky!!Čo je viac,Zelená high-grade zelená šperky - to je úplne nevyvoláva žiadne vedľajšie účinky na ľudský organizmus.Nikdy nevyblednú alebo lesk - Jeho štruktúra je veľmi ťažké,a nie lesk a oxidovať.

Štítky: kosti pokemon, popol jar psa, parochňa kare popola, beret lacoste, beret ženy, smith a wesson, colodo parochňu popola, popol spp, parochňa babička popola, krátka parochňa popola.


( 0 Hodnotenie )

Počet