Ženský Idol Skupiny ITZY ostrihané mikina s kapucňou, ženy sexy harajuku Plodín hoodies streetwear Bunda KPOP oblečenie

€7.37


Informácie O Výrobku

Milý priateľ, ďakujem vám za nákup darčeky v našom obchode. Prosím nezabudnite uviesť vaše celé meno, adresu, detaily, aby ste mohli prijímať balík úspešne. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím! odpovieme do 24 hodín.

Teplé riadka:

1). Opatrenie vaše skutočné mikina Dĺžka, Hrudníka, Ramien... atď, porovnať s našimi veľkosť tabuľky. 2). V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. 3). Ponúkame na predaj ázijských veľkosť.To je asi 1-2 MENŠIE ako USA,veľká BRITÁNIA,AU,EU veľkosť.Prosím vyberte si veľkosť podľa našich veľkosť formulára.Všetky rozmery máme osobne meria a reality vyskúšať. Pri zadaní objednávky prosím žiť posolstvo, vaša hmotnosť (v KG) a výška(CM) .Pomôžeme vám potvrdiť veľkosť.Ďakujeme!

Štítky: sedemnásť tričko, červené oblečenie kpop, padouchy oblečenie instagram, kpop lisa, ženy kpop oblečenie, handričkou kpop, red velvet kpop oblečenie harajuku, crystal tanečné oblečenie, red velvet kpop položiek, nohavice kpop oblečenie.


( 2 Hodnotenie )

Počet