Z88 Mini Herné Klávesnice Mechanické Outemu Click Modrá Prepínač RGB LED Podsvietený Kompaktný Dizajn 81 Klávesy na Klávesnici pre Typist Hráč

€38.03


Z88 Mini Herné Klávesnice Mechanické Outemu Click Modrá Prepínač RGB LED Podsvietený Kompaktný Dizajn 81 Klávesy na Klávesnici pre Typist Hráč

Pre túto klávesnicu , tam sú ďalšie prepínače ( hnedá , čierna , červená, prepínače ) , prosím, poznámku, ak budete potrebovať ďalšie verzie.

1. Najnovšiu verziu s Outemu Inovatívne zásuvné Modrá Prepínače - Vlastné mechanické spínače určené pre dlhovekosť, vnímavosť a odolnosť. Mechanické klávesy so strednou odolnosťou, audible kliknite na položku zvuk, a hmatovej spätnej väzby. Obsahujú 5 náhradných prepne na náhradnú v prípade, že sa niektoré prepínače nefungujú. 2. Anti-tieňov 81 Kľúče, N-key rollover - Umožňuje multi-klávesy pracovať súčasne s vysokou rýchlosťou. Každý kľúč je kontrolované nezávislým spínačom, si môžete vychutnať vysoko kvalitné hry s rýchlo reagovať. 3. Prednastavené 10-režim RGB Podsvietenie a farebne Blikajúce Rýchlosť - Double-shot vstrekovaným keycaps pre krištáľovo jasné podsvietenie pre extrémne dlhú životnosť 4. Trvanlivosť a Širokú Kompatibilitu - Vyrobené z top ABS a kovového materiálu, s matným-povrch pleti a pozlátené USB konektor, je pevný a robustný. Kompatibilné s Windows10,Windows 8,Windows 7,Mac OS X,Windows XP, Windows VISTA. 5. Skratky a Ergonomical konštrukcia - Pohodlné Multi-mediálne Klávesy Fn+F1~F12. Poskytuje Windows Key lock pre hranie hier, multimediálne ovládacie prvky pre zábavu, e-mail a kalkulačka.

Balenie obsahuje : 1x Z88 Mini Herné Klávesnice , 5 x extra prepínače , tlačidlá removal tool , užívateľská príručka (po anglicky)

Štítky: základná rk61, klávesnica mechan, lqs gaming mouse, centrum čiapky, 98 klávesnice, klávesnica rapoo, klávesnica keycap, keycap pbt, teclados mecanicos, Outemu.


( 1 Hodnotenie )

Počet