Barbie Klubu Chelsea Camper Playset s Chelsea Bábika Šteňa Auto Camper Firepit Gitaru a 10 Príslušenstvo Hračka pre Deti, FXG90

€38.32


Popis produktu

Chelsea bábiku a jej šteňa, ktoré sú pripravené na tábor kdekoľvek -aj v ich vlastnom dvore -pretože majú veľmi zvláštne vozidlo: Klub Chelsea Camper odpojí z auta a transformuje do kempu playset vytvoriť domov ďaleko od domova! Hitch tábornice, na kabriolet auto, cestovanie, a unhitch, kedy je čas na tábore. Potom otvorte camper odhaliť kuchyňa s drezom, sporák a chladnička (s pracovným dvere!) a dve poschodové postele (s rebríkom!) takže vždy je tu priestor pre priateľa. K dispozícii je aj starostlivosť o dvere, tak jej spoločenské šteňa môže prísť a odísť. Viac ako 10 hračka kusov inšpirovať predstavivosť povedať, že všetky druhy camping príbehy, vrátane tábor piesne -tam je firepit, gitara, dve stoličky a dve tyčinky s marshmallows pre klasické camping momentov, plus dva nápoje, hrniec, uterák a kufor. Balenie je všetko hore, keď je čas ísť ďalej -existuje veľa miest naložiť veci, zatiaľ čo na cestách, vrátane kufra auta! Chelsea bábika je pripravená vidieť svet v žiarivo žltý top s "happy camper" grafické, modrá sukňa s bielym bodky a ružové topánky; jej šteňa má rozkošný výraz, ktorý je šťastný, príliš! Deti budú milovať putovanie po svete s touto playset. Zbierať ostatné Klubu Chelsea bábiky a hračky pre ešte viac možností na prázdno (každé predané oddelene, závisí od dostupnosti). Zahŕňa Chelsea bábika nosia sukne a topánky, šteňa, auta, karavanu, gitara, ohnisko, dve stoličky, dve palice s marshmallows, dva nápoje, jeden hrniec, jeden uterák, jedna deka a jeden kufor. Farby a ozdoby sa môžu líšiť.

Veľkosť produktu: 44.5*14.3*21.6 cm

Štítky: pre gitaru držiteľ, campervan zariadenia, dom na barbie, express van, reborn, cobre gitarové časti, obytné karavany, caravan časť, acousitc gitarové príslušenstvo, electr gitara.


( 0 Hodnotenie )

Počet