Mince Tvar, Plochu Dekompresný Hračky Kinetická Kovové Dekompresný Gyroskop, Deti, Dospelých Vzniku Dospelých Odbúranie Stresu Hračka

€3.85


Popis:

Názov: Dekompresný gyroskop

Materiál: Hliník

Farba: Ako zobraziť

Balenie: Vreciach

Funkcia: Rotácia, dekompresiu, desktop, dekorácie

Veľkosť produktu: Priemer: Cca 4 cm / 1.18 palcov

(Prosím, aby malá chyba kvôli manuálne meranie)

Balenie zoznam: 1 *Gyro

Funkcia:

To je presné-obrábané tabuľka hračku, ktorá vytvára fascinujúci ilúziu, keď sa otočí. Jednoducho otočte ho tak, aby zobrazoval úžasný efekt neustále prúdi špirála.

Dynamický umenie, ktoré vás pozýva na transformáciu z presne určený statický tvar hypnotický optické ilúzie.

Keď sa otočí, produkuje takmer magickú účinnosť, rovnako ako kontinuálne špirála sa poistka na stôl.

To môže byť otočený na tabuľke alebo lietadlo. Robustné telo a hladký povrch, aby to veľmi príjemné komunikovať s ľuďmi. To zdarma ticho, takže nemusíte obťažovať nikoho.

Skvelé pre tvorcov, výrobcov, myslitelia a každý, kto chce odkryť ich vnútorné tvorivosť a predstavivosť. Sústreďte sa, zmierniť stres alebo relaxovať počas pracovných hodín alebo brainstormingu.

Veríme, že fantasy je jedinečný spôsob, ako inšpirovať každý. To je naozaj skvelý a originálny darček, a zakaždým, keď ho komunikuje, vytvára trochu mágie. Každá jednotka je navrhnutá tak, aby sa minimalizovalo detail a môže byť použitý pre život.

Štítky: gyroscop, kinetická piesku hračka, kyvné stick kinetická, kinet, fidget hračka, kinetické sochy, mk23, spinner stres, flip flipo, úľavu stres.


( 4 Hodnotenie )

Počet