Cnc stroj olejovej hmly oddeľovač priemyselné olejovej hmly zberateľ olejovej hmly čistička olejovej hmly filter

€595.45


popis produktu

Úloha FC-500 olejovej hmly čistička

Olejovej hmly čistička môže absorbovať a očistiť o 99% škodlivých látok v obrábané prostredia, ktoré môžu ochranu zdravia pracovníkov a predĺženie životnosti zariadenia.

Olejová hmla čistička vlastnosti produktu

Olejovej hmly zber je vysoká, prachu zber účinnosť hmly je 98%, údržby je jednoduché a pohodlné, plug-in inštalácia je prijaté, zariadenia, prevádzky zvuk je nízka, menej ako 65dB(a), prevádzka je bezpečná a spoľahlivá, má zariadenie nie je vystavená napájanie a prevádzku je v porovnaní. Bezpečnosť. Širokú škálu aplikácií, používanie rôznych rozpustné vo vode, olejové výpary čistenie, zariadenia a chladiacej kvapaliny je možné recyklovať a znovu použiť, zníženie výrobných nákladov podnikov.

Ako sa FC-500 olejovej hmly čistička práce?

1, filtrované kvapalnej fázy snímania

Kužeľová filter pomáha usmerňovať vzduchu v prívode vzduchu rovnomerne kontakt pre-filter. V rovnakom čase, zúžený štruktúra sám môžu taktiež olejovej hmly generujú malé množstvo odstredivej sily, čím sa filtruje časť olejovej hmly častíc, čo výrazne znižuje tlak na back-end multi-stage filtrácie.

2, sekundárna filtrácia plynnej fáze odposluch

V prúdenia vzduchu, mediálnych objektov, zbierajú rôzne pracovné kusov, a v rôznych médiách prijať najvhodnejší filtrovanie štruktúra a materiál. Osobnosti filter zachytí aerosolové častice: Zlepšuje prirodzenú štruktúru štruktúra prúdenia vzduchu pre zníženie trenia a zvýšenie efektívnosti.

3, trikrát filtrácie vysávače prevzdušňovanie

Po olejovej hmly obsahujúce jemné prachové je získané od tretej etape oddelenie, post-aktivovaný filter uhlíkom môže účinne odstrániť zápach a škodlivým plynom a čistý vzduch je priamo vypúšťané do vzduchu pomocou ventilátora pri pôsobení podtlaku ventilátor.

Rozsah použitia FC-500 olejovej hmly čistička

Olejovej hmly čistička je použitá olejová hmla a vo vode rozpustné, výpary vznikajúce pri spracovaní rezacieho oleja, nafty, oleja a chladiacej kvapaliny. Napríklad: Toto zariadenie je vhodné pre CNC integrované frézy, CNC obrábacie stroje, práčky, zahraničné kruhy, povrch, brúsky, hobbing, frézovacie stroje a zariadenia stroje na tvarovanie, vákuové čerpadlá, striekacie testovanie komory, EDM, CNC obrábacie centrá. Zariadenie, ktoré generuje ropy a plynu a vody, plyn, hmlu, recovery v uzavretom pracovnom priestore. Vhodný najmä pre ložisko výrobného priemyslu, plne uzavreté obrábacie stroje (najmä brúsky), uzavreté klimatizácia termostat workshop.

Štítky: olej, tuk oddeľovač, reťazová píla na drevo, cnc hmly, bmw odlučovač oleja, odlučovač, chladiaca hmly, plynového oleja, odlučovač, veľké ozubené koleso, reťazová píla podporu, olejová hmla oddeľovač princíp, chladiaca sústruh.


( 0 Hodnotenie )

Počet