1PC S12M SDXCR07Internal Nástroje na Sústruženie, Rezanie Bar Sústruhu Frézy Veľkoobchod S20R SDXCR11 Karbidu vložky CNC Držiteľ Vnútorné Príliš

€5.67


Kupujúci potrebujete vedieť

Ak máte akékoľvek otázky, keď dostanete balík, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní od dátumu doručenia. Ak sa tento projekt je vo vašich rukách viac ako 7 dní, to je. Je považovaný za používaný a nebudeme vrátenie peňazí alebo výmenu vás. Náklady na dopravu sú hradené oboch kupujúcich a predávajúcich. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť doprava sledovacie číslo pre konkrétny dôvod. Prijímame len mail vráti. Ak výrobok nie je reklama, budeme znášať všetky náklady na dopravu. Naším cieľom je udržiavať vysokú úroveň dokonalosti a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu tak, aby sme mohli pochopiť vaše obavy. A problém vyriešiť v prvom rade. Poďme spoločne vybudovať zdravý, aktívny a prosperujúce Ali komunity! Boli by sme veľmi vďační, ak budete sledovať náš obchod alebo začať päť krát. Ďakujeme!

Štítky: ego sústružnícke nástroje, pre sústruh, veľká nuda bar, cnc router, rýchle chang nástroj príspevok, sclcl, mini sústruh frézovanie s prislusenstvom, fréza, 16er ag60, disk dreva sústruženie.


( 3 Hodnotenie )

Počet