Biela Strapec Jumpsuit Ženy Falošné Drahokamu Tlač Tanečník Spandex Legíny Spevák Fáze Nosenie Prom Zobraziť Oblečenie, Nočný Klub Kostýmy

€28.19


Biela Strapec Jumpsuit Ženy Falošné Drahokamu Tlač Tanečník Spandex Legíny Spevák Fáze Nosenie Prom Zobraziť Oblečenie, Nočný Klub Kostýmy

Veľkosť Meranie: Prosím, prečítajte si NAŠE VEĽKOSŤ GRAFU v popise výrobku.Vezmite prosím na vedomie:generic www.tantra-egypt.sk veľkosti grafu nie je naša veľkosť.Obväz materiál vždy cítiť tesné. Neuveriteľná kvalita a dizajn robí šaty je rovnako vhodný na spoločenské šaty,koktejlové šaty,klubov šaty,svadobné šaty,večerné šaty,ísť von šaty,večerné šaty,narodeniny jumpsuit,večera šaty a tak ďalej, ako sa vám páči. Konkurenčná cena:Dovezené,navrhnuté a vyrobené podľa vlastnej továrni,rozumná cena, ktorú sú cenovo dostupné a kvalitné. ♛Zips uzavretie ♛Odev Starostlivosť: Nie pranie v práčke. Ručné umývanie a zavesiť suché. ♛Materiál: mäkký elastický polyester, podšívka:90% polyester+10%bavlna, crystal jumpsuit, sexy podlahy-dĺžka playsuit, vysoko kvalitnej tkaniny vyzerá, prima . ♛Funkcie: jumpsuit, dlhé večerné šaty, dlhý rukáv prom šaty, nočný klub nohavice, vestido de fiesta elegantné kombinézu. ♛Príležitosti: Na bodycon jumpsuit robí viac sexy. Môžete nosiť na formálnu party, večierok, koktail, hostiny, nočný klub, svadby, zoznámenia, medové týždne, ples a pod. ♛Balenie: 1X jumpsuit. Formálne elegantné playsuit s vysokými podpätkami, účinok bude lepšie. Zvážte svoje vlastné veľkosti,Ak dĺžky nie je vhodné, spýtajte sa, prosím, na mieru upraviť dĺžku a pozrite si náš produkt obrázku starostlivo. Na bodycon jumpsuit robí vynikajúce sexy a očarujúce a elegantné. Udržať tento formálne sequin šaty s lesklým náhrdelník a jednoduché vysoké podpätky ( 12 cm je najlepšie ) pre elegantný vzhľad.

Sme online destináciou pre tých, ktorí hľadajú pre high-end najnovšie štýly a trendy. Sme sa našej vlastnej továrni, ktoré sú pod predpoklade, prísne riadenie kvality potom držať krok s novými módy. Vitajte pripojte sa do nášho módy. Naše šaty pre každý DÔLEŽITÝ moment a aby ste sa istejšie. Naša zbrusu nový dizajn a módu, štýl šaty na rôzne príležitosti, ako koktail party, večer ples a svadobné atď. Keď budete nosiť to, budete mať viac očarujúce a sexy.

Štítky: čína tanečné kostýmy, disco poschodie, cosplay, tanečník oblečenie, zádrhel, kida tanečné kostýmy, čínsky handričkou, costume tanečník, tanečné oblečenie pre ženy, muži tanečné šaty.


( 2 Hodnotenie )

Počet