Športové auto Dekorácie Slnečník čelnom skle Nálepky A Obtlačky na Suzuki ALTO Reflexné Nálepky Auto Auto DIY Príslušenstvo

€3.71


Športové auto Dekorácie Slnečník čelnom skle Nálepky A Obtlačky na Suzuki ALTO Reflexné Nálepky Auto Auto DIY Príslušenstvo Špecifikácie: Položka druh: Auto Nálepky Funkcie: Reflexné, odolný voči Vode, Auto Dekorácie Platné miesta: na Aute čelné Sklo Materiál:PVC Veľkosť:130 cm*18 cm vhodné na Suzuki ALTO Balík, vrátane: 1 Kus Auto Nálepky Na Suzuki ALTO Tipy pre vás: 1.Prosím, nepoužívajte vosk auto pre týždeň pred stanovenie prevádzky. 2.Prosím nezabudnite umyť vaše auto, alebo si to expoesed na silný dážď po vložiť do 3 dní. 3.Choď a navštívte špecialistu pre pomôcť, ak si nie sú istí, ako na to. 4.Účinky odraz bude lepšie v noci. Poznámka: 1.Prosím, uistite sa, že veľkosť je to, čo chcete pred nákupom, biela farba, ako je striebro,ale nie na 100% čisto biely, ak si mysli, prosím, nie je cieľom. 2.Ak máte akékoľvek otázky,kontaktujte nás prosím v prvom rade,dáme vám o spokojní riešenie.

Štítky: ako backcheck hokej, ako pripojiť patch klobúk, ktm freeride výfuku, ako autocad softvér, ako sa vyhnúť cukru v strave, ktm excf 350 nálepky, ako sa vyhnúť pesticídov, ako aura fotografie, ako podsvietenie selfie.


( 1 Hodnotenie )

Počet