LIGE Mužov Hodinky Muž Obchodné Dátum, Chronograf Nepremokavé Quartz Hodinky pánske Bežné Kožené Veľké Dial Vojenské Sledovať Relogio

€22.32


Milý priateľ, Ďakujem vám veľmi pekne za prezeranie našich produktov! Kvalita prvý, poskytovať najlepšie služby. Zákazník je náš priateľ. Štýlový dizajn, 100% zbrusu nový, vysoká kvalita! Štýl: Módne, Bežné, Obchod, Luxus, Šport dovezené Japan quartz a batérie: poskytnúť presný čas držať, hodinky bude slúžiť na viac ako 3 roky, Zákazník otázku a odpoveď, Odpoveď: Je výrobok pôvodný? B: Naše výrobky sú 100% pôvodnej。 A: Aké funkcie má výrobok mať? B: Tento produkt obsahuje nasledujúce funkcie, 1. Chronograf, 2. Automatický dátum, 3. Svetelný displej.4.Odolné voči otrasom,5,testovali sme nepremokavé výkon výrobku. môžete nosiť produkt plávať. (ale nemusí podporovať prevádzku pod vodou produktov, a nie je možné dať produkt do teplej vody), A:, Či výrobok, ktorý poskytuje záručný servis, B: výrobok záručná doba je 18 mesiacov. Odpoveď: to, Či výrobok je nosenie box, B: produkt je vybavený pôvodnej značky okno, ktoré obsahuje tieto položky. 1. Doživotná záruka karta, 2. Produkt ručne, 3. Utrite handričkou produktu, 4. Značka prívesok.

-Akceptujeme platby cez AliPay LEN.

-Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

-Prosím, všimnite si, že e-kontrola normálne všeobecné trvá 5 pracovných dní jasné.

-Ak ste si zakúpili viacero položiek, použite prosím nákupného košíka a pozrite sa raz pre všetkých, namiesto platby pre nich individuálne.

-Prosím uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) v SEKCII POZNÁMKY pri pozrite sa.

-Prosím, láskavo poznámka : Položky bude přebalených na uloženie vášho lodné nabitia a byť šetrný k životnému prostrediu. My záručný položky

- Doprava po celom svete s výnimkou oblastí vylúčené - kliknite na tlačidlo "Dopravy a platby" pre detail.

- Väčšina objednávky bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň po zaplatení prijaté.

Položky sú dodávané letecky 15-25 Pracovných dní, do väčšiny krajín a oblastí -nájdete v tabuľke nižšie sa pre dodanie čas.

- Žiadne dodatočné clo alebo dovozné poplatky nie sú zahrnuté.

Záruka 1-ročná záruka, kúpiť s dôverou. Ak nie ste spokojní s položku, keď je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní. Buď sa budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť.

Vráti akceptujeme www.tantra-egypt.sk politiky návratu. Kupujúci zaplatí spiatočnou adresou. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka

Spätná väzba

Sme úprimní na www.tantra-egypt.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek poslať e-maily mi odpovede na svoje otázky, odpovieme vám najneskôr do 48 hodín. vďaka. zaviazali sme sa na vašu 100% spokojnosť zákazníka a dúfam, že dlhodobú spoluprácu s vami.

Štítky: chronograf muži hodinky, phylida hodinky, chronograf hodinky, mužné hodinky, muži hodinky, Muži Quartz Hodinky, LIGE, ms621fe, cadisen muži hodinky, štýlové pánske hodinky chronograf.


( 3 Hodnotenie )

Počet