Auto Strechy Ochranné Mat Anti-wear protišmyková Podložka Pružná Tlmiace Podložky Auto Strešné Nosiče Tašky Batožiny Non-Slip Anti-scratch Mat

€11.03


Funkcie:

1. Multifunkčné a široké uplatnenie: šmyku štítok je umiestnený na streche, kufri auta, panel, kuchyne, pohovky, skrine, zásuvky, ovocie stáť a mnohých ďalších miestach. To môže byť rez a používa sa ako dráha na zníženie trenia, a zabrániť hluku a škrabance! Môžete tiež zabaliť do rohov stola, aby sa vaše rodinu! Anti-sklzu, anti-nosenie, anti-scratch, anti-noise.

2. Vlhkosti a plesniam odpor: Existuje mnoho malých otvorov na povrchu protišmyková rohož, ktorá je ľahko dýchať, tak to môže byť vlhkosť-dôkaz a plesniam-dôkaz a majú antibakteriálne účinky. PVC peny štruktúra má jemné póry vnútri, ktorý môže absorbovať malé množstvo vody.

3. Odolné a šetrné k životnému prostrediu materiál: plech sú vyrobené z ekologicky priateľské PVC živice pena materiál je silný, mäkký a nie ľahko trhajú.

4. Shockproof: Anti-slip sheet má vynikajúce anti-slip efekt a má pružnosť. Ak zemetrasenie vyskytuje, môže byť umiestnený pod ťažkopádny kus nábytku, napr. posteľ, gauč, alebo chladničku, alebo pod motora, aby sa zabránilo pošmyknutia alebo vibrácií.

5. Jednoduché použitie: Veľkosť: cca 43 * 36inches; mat môžu byť zložené, môže byť rez do akejkoľvek veľkosti s nožnicami, môžu sa umývať s vodou alebo neutrálnym čistiacim prostriedkom, a to je veľmi pohodlné a jednoduché použitie.

Špecifikácia:

Názov: Non-slip Mat

Materiál: PVC

Farba: čierna

Veľkosť: cca 110 * 90 cm/43.31*35.43 v

Balenie Zoznam:

1 * Non-slip Mat

Štítky: box auto strechy, auto kryt vw, auto mat nepremokavé, cargo strechy, anti koberec slip, taška strechy, roof top, strecha skladovanie, eva mat, sklo mat.


( 0 Hodnotenie )

Počet