Yilaku Lete Childen Oblečenie Sady 2 Ks Chlapci Oblečenie Nastaviť Zakrývanie Tlač Voľný Oblek Deti, Oblečenie pre Chlapca od 3 Do 8 Rokov CF014

€6.61


Vážený zákazník:

To je nový 2020 lete chlapca detí oblek, ktorý je príležitostné a športového oblečenia pre chlapcov. Je k dispozícii v modrej, bielej a žltej. Krátky rukáv + šortky dvoch-dielny oblek, šaty vzor sa skladá z písmen, číslic a kamufláž výtlačkov, ktoré je veľmi elegantné a výrazné. K dispozícii je aj malá ikona na nohavice. Tkanina je natiahnuté bavlny, ktorá nie je ľahko vrásky, nie je ľahké vyblednutiu a opotrebovaniu. Priateľské k pokožke, priedušná a pohodlné, je najlepšou voľbou pre deti!

Tipy:

1. Môžete odkazovať na veľkosť stôl pre veľkosť. Ak nerozumiete, obráťte sa na nás, my vám radi zodpovieme to pre vás. 2 veľkosti grafu je len orientačný, pretože metóda merania je iný, môže byť chyba 2-3 cm, táto situácia nie je kvalitný problém oblečenie, pochopte prosím, ďakujem!

Štítky: orange nohavice romper, sidi topánky mtb 2020, malé tabels ľudí, orange nohavice bezpečnosť, push džínsy pristupujúcich, push strane potravín košíka, r50 úniu jack chvost, push vložky 2 veľkosť, telefón prípadoch polrugi.


( 4 Hodnotenie )

Počet