RAKOON Hernú Podložku pod Myš, Anti-slip Zamykanie Okraji Nepremokavé Mouse Mat Prírodného Kaučuku Mousepad na Hráča alebo na Každodenné Použitie

€3.09


RAKOON Hernú Podložku pod Myš, Anti-slip Zamykanie Okraji Nepremokavé Mouse Mat Prírodného Kaučuku Mousepad na Hráča alebo na Každodenné Použitie

Ruský priateľ upozornenie: Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí.( prvý strednej a priezvisko )

Hlavné Vlastnosti:

【 Odolné Šité Okraje .] Vyzýva Táto podložka pod myš má jemné hrany, ktoré môžu zabrániť nosenie. Zabezpečiť dlhodobé používanie bez deformácie a degumming.

【 Ultra-hladký Povrch. ] Vyzýva textúra je hustejšie s 230°F a liečbu vysokého tlaku. Myš môže byť rýchlo presúvať a presne umiestnené na klzký povrch. Skvelé pre váš laptop, počítač a PC.

【 Protišmykovým gumovým základňu. ] Vyzýva husté tieňovanie a anti-slip prírodného kaučuku base môže pevne uchopiť ploche. Premium mäkkého materiálu pre vaše pohodlie a myš-ovládanie.

【 Umývateľný Dizajn a Fade Zabrániť. ] Vyzýva táto myš podložka je vyrobená z mutispandex, ktoré má veľké zamykanie-farebný efekt. Kvapalina škvrny môžu byť vyčistené s vodou na nepretržité používanie. A to nezmizne s opakované čistenie.

【 Širokú Použiteľnosť. ] Vyzýva k dispozícii pre všetky typy myši, LASEROVÉ a OPTICKÉ. Ideálna veľkosť na každodenné použitie. 2 mm hrúbky prispôsobiť na všetky povrchy.

Veľkosť Produktu:

RAKOON rýchlosť Verzia: 300 x 250 x 2 mm . RAKOON kontrolu Verzia: 300 x 250 x 2 mm . RAKOON rýchlosť Verzia: 800 x 300 x 2 mm. RAKOON rýchlosť Verzia: 900 x 400 x 2 mm .

Fotografie Produktov:

Štítky: black mousepad, podložka myši, herné podložka pod myš, acer hráč, klávesnica pad, mousepad rgb, počítač náramok, vlastné podložka pod myš naruto, raton mi, medveď myš.


( 3 Hodnotenie )

Počet