Eudora 20 mm Meď Borovicová šiška Štýle Mexickej Bell Harmónia Bola Lopta Náhrdelník Prívesok na Tehotenstvo Ženy, Ročník jemné Šperky B332

€8.01


Eudora Harmóniu Loptu Jedinečný Štýl Anjel Volajúceho Zvonenie Zvuk Bola Gule Náhrdelník Prívesok pre Tehotné Ženy Darček Kúzlo Jemné Šperky PODROBNOSTI Štýl: Vintage Dizajn harmóniu Loptu prívesok Materiál : Meď ,Striebro pozlátené Náhrdelník Štýl : Vosk kožené kábel Lopta veľkosť : 20 mm Náhrdelník Veľkosti:24 palec, 30 palcov (76 cm),45 palcový(114 cm). Packlage:1 *lopta Prívesok +1*lano, Reťaz+ 1*Box na Náš Anjel Charms Harmóniu Anjel Volajúceho Náhrdelník je krásny a jedinečný, nádherný dizajn. Na zvonenie lopta obsahuje drobné mosadz xylophones, ktoré vytvárajú krásne a relaxačné zvuky a Netraste s ním zvonkohry prívesok na hovor váš anjel strážny, priniesť pokoj a pohodlie pre užívateľa.

30 palec Kábel

45 palcový Kábel

HARMÓNIA BOLA

Mexická Bola, tiež známy ako Harmónia Loptu, Tehotenstva, Zvonkohry, Anjel Volajúceho, bol prvý nosili Mexickej ženy z generácie na generáciu. To môže urobiť hudobné zvonenie zvuk s pohybom, vytvorenie relaxačný účinok. Na Tehotenstvo, Mama, toto je ideálny darček, ktorý môže pomôcť odľahčovacia nastávajúce mamičky' úzkostná nálada, keď tehotenstva. To môže tiež pomôcť matiek robí pred odbornej prípravy, ako deti v bruchu, môže počuť zvuky okolo z asi 20 týždňov gravidity. Ako babys rastie, budú oboznámení s týmto zvuk, takže matiek, môžete použiť zvonenie loptu prívesok na komfort nich po ich narodení.

Anjel volajúceho, bude pekný zvuk po trasie. Vyberte si z ôsmich možností: stopa, zelené a strieborné puzdro, ružová a strieborná puzdro, červené a strieborné puzdro, striebro a strieborné puzdro, modré a strieborné puzdro, žlté a strieborné puzdro, strieborný prívesok srdce. Tento krásny ručne prívesok robí krásny darček pre všetkých mama-k-byť a môžu byť nosené pred a krátko po narodení dieťaťa. Tým Bola Hudobné Tehotenstva Prívesok je viac než len náhrdelník, pomáha puto matky a dieťaťa a udržať dieťa útechu od 20 týždňov vopred narodenia až dlho po narodení. V náhrdelník môže byť tiež použitý ako ošetrovateľskej náhrdelník, ako dieťa môže hrať so prívesok vedenie baby hore, aby sa zdravotná sestra.

Sme 100% plnú zodpovednosť s našimi položky,máme vlastnú továreň,ak potrebujete umiestniť veľké objednávky alebo chcete pridať logo na vaše položky,sa, prosím, neváhajte ma kontaktovať.

Ďakujem, že ste prišli.

Štítky: mexické loptu náhrdelník, kužeľ futbal, loptu mexickej, klobúk mexiko, pes gps značky, eudora, 2 mm meď, eudora šperky, anjel volajúceho, 4 osoby čln.


( 0 Hodnotenie )

Počet