Dážď a sneh senzor, dažďový senzor, dažďový detekcie, kvapka vody detekcie snehu detekcia snímača

€25.38


napájanie: 12-24V DC

červený kábel :power +

zelená :power -

žltá :siginal

dĺžka kábla:3m

keď detekciu povrchu test krúžok s kvapôčky vody, vnútorný obvod detekcie dokáže detekovať pomocou impulzu detekcie a výstup vysokej signál (4-5V, alebo tak), po detekciu povrchu kvapky vody zmizne, Výstup nízka intenzita (0V). Výstupná úroveň signálu môže byť použitá iba ako obvod detekcie, nie je možné priamo pripojiť zaťaženie. Jeho výstup nosnosť je menej ako 10MA.

Senzor je stanovená s M6 nerezová oceľ skrutky. To by mal byť inštalovaný v mieste, kde dážď a sneh môže byť zistená, a nainštalované mierne naklonené 30 stupňov, aby sa zabránilo vody z ovplyvňujúce účinnosť detekcie

Senzor využíva integrovaný výrobný proces, obojstranné kruhová doska, predná doska dážď a sneh detekcie slučky, zadnej časti obvodu časť, obvod časť napáliť program, uzavretých s silikónu, vodeodolný, dlhý život.

.

Snímač predvolenú konfiguráciu troch metrov dlhé tri-core kábel, ktorý je červená a zelená negatívne 12-24V DC napájanie, žltá čiara pre výstupného signálu.

Snímač sa používa high-zväčšenie oblasti vplyv na tube signál obstarania a zosilnenie, použitie single-chip pulz signálu emitovaného a späť test, dlhá životnosť, žiadna strata korózie detekcia elektródy koniec elektródy. Zároveň, počas testovacieho procesu, pošle micro-teplo topiť sneh a odparenie vlhkosti na zabezpečenie najlepších výsledkov zisťovania.

Senzor pre 5V microcontroller okruhu signál obstarania. Tam sú iné neznáme obráťte sa, prosím majiteľa.

Štítky: dážď rozchod senzor wifi, dažďový senzor, snímač snehu, zrážkové čidlo, auto dažďový senzor, Senzor, 50 kg senzor, auto dažďový senzor, arduino dažďový senzor, vw golf mk6 slnečná clona.


( 0 Hodnotenie )

Počet