Coogam Penový Kúpeľ Nálepku-30 Ks Podvodné Oceán, More Zvierat Baby Kúpeľ Hrať Vaňou, Plávajúce Hračky Nastaviť Plávanie Hračka pre Batoľa, Dieťa

€9.92


Coogam Penový Kúpeľ Nálepku - 30 Ks Podvodné Oceán, More Cartoon Zvierat Baby Kúpeľ Hrať Vaňou, Plávajúce Hračky Nastaviť Vody Hrá Plávanie Vzdelávacie Hračky Darček pre 2 3 4 5 Rokov Batoľa Deti

Roztomilý Kreslený Tvar Delfínov, žralokov, veľryba, krab, seahorse, korytnačka, sea lion, hviezdice,chobotnica, Rainbow rýb a tak ďalej.

Množstvo 30 celková kusov(s oka vrecku pre skladovanie). Ideálny pre malé dieťa, že štart získanie kontroly nad ich strane.

Materiál, ktorý je Vyrobený z peny, ktorá schne rýchlo. Non-jedovaté. Len trochou vody a máte všetko nastavené. Stick celkom dobre na vaňa akrylátová a keramická dlažba. Ešte zostáva v platnosti pre mnoho hodín. Odolný materiál, Suché celkom jednoduché, a nie forma. Nie je na škodu, aby deti.

Špecifikácia Farba: Farebné Materiál: Non-jedovaté penou Váha: Cca 290 g Veľkosť: 3.62*3.78 v

Package Zahrnuté 30 rôznych morských živočíchov s pletivo vaku

Priniesť to, že umenie tabuľka zábava do vane! Zvieratá držať veľmi dobre, ale môžete posúvajte ich spolu s vašim príbehom. Aby pre veľký nápadité hrať, skvelý doplnok k vaňa hračka zber a bathtime činnosti. Užite si učenie a hranie počas svoje dieťa bathtime!

Coogam Oficiálneho Obchodu zaviazali vyvíjať produkty, ktoré inšpirujú otvoreného myslenia a povzbudiť deti, aby videli nové možnosti. Udržať zvedavý. Udržať kreatívne. Udržať novinku. Udržať rozšírené. Nie je jednoducho zapojiť hračky,ale spôsob, ako zmeniť detské myslenie a hrať!

Štítky: krab peny, nastaviť ženy, krásne veľryba hračka, babdy posteľ plot, potápanie potápanie, rov, todler, kód farby, detská kúpeľ net, baby mama vaňa nastaviť.


( 2 Hodnotenie )

Počet