Pre YAMAHA TENERE 700 2019 2020 Motocykel Predné Brzdové Kvapaliny Nádrž Spp Kryt Príslušenstvo TENERE700

€10.20


Vitajte na mojej obchod - sconan Tvrdo Uvarených Obchodu *Ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. Odpovieme vám a poskytovať viac perfektný servis. Nech každý kupujúci majú príjemné nakupovanie. Popis produktu Farba: Zelená,Titaniun,Modrá,Červená,Zlatá

Motocykel Brzdy Kvapalinové Palivo Nádrž Nádrž Spp Kryt

Materiál: CNC Hliníka 6061 Eloxovaný

Stav; 100% zbrusu nový

Farba:Čierne Zlato Červená Modrá Strieborná Balík obsahuje: ako obrázok Obutie pre:

Pre YAMAHA TENERE 700 2019-2020 ( uistite sa Prosím, Tento Diel sa Hodí Pre Váš Motocykel Pred objednávky )

Poznámka:

Prosím, skontrolujte si veľkosť a obraz tohto produktu, zabezpečenie tejto časti nosenie pre vaše vozidlá pred nákupom. Ďakujem.

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, láskavo pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, skôr než si objednáte. Produkty je možné nainštalovať a používať bez zmeny, jednoduchá inštalácia, žiadne pokyny na inštaláciu. Anodická oxidácia hliníka, nie je ľahké slabnúť a nebude hrdze. Vzhľad módny dizajn, vynikajúce technológie je viac vhodné pre váš motocykel. (Potvrďte prosím, tento produkt je vhodný pre váš motocykel pred nákupom.)

Štítky: Raptor 700, príslušenstva motocykel yamaha, 9 rýchlosť cestného bicykla, Yamaha, držiteľ kladka, 700 tracer, pre yamaha tenere 700, dogma, altus bicykli, xtz700.


( 0 Hodnotenie )

Počet