Ergonomické, Technické Kolenách Stoličky Domov Kancelárske Stoličky Správne Držanie Tela Správne Útulný SeatingHeavy Povinnosť Koleno Stolice Skladacie Držanie Tela

€88.90


Ergonomické Stoličky Na Kolenách

Je to premium ergonomické kolenách stoličku pomocou prírodných breza drevo a bentwood plavidlá. To môže pomôcť správne držanie tela, zabrániť kyfóza a budovať krásny tvar tela. S max.330lbs nosnosť, je vhodný pre veľké veľkosti osôb. S týmto stolice, budete viac zamerať na prácu a cítiť menej únavy & bolesti po dlhú dobu práce.

Funkcie A Podrobné Údaje

【VYNIKAJÚCI na KOLENÁCH STOLIČKY] vyzýva - Celé Veľkosť: ; Hip Vankúš: 41/37*29*7 cm; Kolena Vankúš: 47/45*23*7 cm, Ergonomické kolenách stoličky, vyrobené z breza drevo a bentwood plavidlá, vyváženie a robustný pre dlhý čas používať. 【Správne držanie tela OPRAVA] vyzýva - Návrh na správne držanie tela, zabrániť kyfóza a budovať krásny tvar tela. Priložte váš chrbát, ramená, krk na zníženie bolesti z dlhý čas sedenie alebo v práci. Znížiť tlak na chrbtice, bedrovej chrbtice, a shin stavcov, keď na sedenie a znížiť nepohodlie. 【ŤAŽKÝCH nosnosť] vyzýva - To kolenách stolička môže podporovať až 330lbs zaťaženie. S neoddeliteľnou súčasťou širšieho koleno vankúš je vhodný pre veľké veľkosti osoba. 【VYSOKÁ STABILITA & POHODLIE] vyzýva - 5cm hrúbka penové čalúnenie vrchnáka, ponúkajú príjemné sedenie skúsenosti. 3 kríži, barov a a jeho hojdacia funkcia na zabezpečenie rovnováhy & non-deformácia. Tiež posielať 2 pásy, lúpať film a držať ich na dno pre listov-odolné. 【DOMOV a KANCELÁRSKE POUŽITIE SCENÁR] vyzýva - Ľahko & rýchla inštalácia, vhodná pre domov a kancelárske použitie. Multi-Použitie: tento kolenách stolička môže byť použitá ako stôl stoličky, meditácie stoličky, počítač, stoličky atď.

Ergonomické & Úľavu Od Bolesti

Práce, aby sa vaše chrbát v vzpriamenej polohe, distribuovať svoju váhu rovnomerne do nohy & bedrového kĺbu. Podporovať prirodzené držanie tela, pomáhajú posilňovať brušné & chrbtových svalov, zvýšenie prietoku krvi.

Breza Drevo + Robustný Rám

Použiť hrubé & vysokej kvality breza drevo, robustný & non-rozbité pre dlhú životnosť. S 3 hrubé cross bar, aby sa zabezpečila vysoká zabezpečiť stabilitu a rovnováhu. Poslať 2ks 2.6 metrov dĺžky pásov, držať ich na dno pre anti-list.

Širšie Sedadlá & Koleno Vankúš

Inovovaný neoddeliteľnou koleno vankúš, 47/45 cm*23 cm(L*W). Širšie, než je obvyklé na kolenách stoličky. Lepšie ako roztrúsené po kolená vankúše. Nie je potrebné nastavenie, vhodný pre ľudí v rôznych výškach.

Veľké 330lbs nosnosť

Tento kolenách stolice je vyrobený s 330lbs nosnosť, preto môže pojať malé a veľké veľkosti osôb. Ľahko & rýchla inštalácia pomocou skrutiek a nástrojov. Pohodlné s 7 cm hrubé čalúnená vankúše.

Vyvážený Hojdacia Stoličku

Spodný oblúk tvar, hojdacia stoličku s slide-odolný dizajn. Hojdacia pohyb udržuje vaše jadro aktívny, pomôže vám udržať zameranie na dlhú dobu.

Rozmanité Aplikácie Príležitosti

Znížiť tlak na chrbtice, bedrovej chrbtice, a shin stavcov, keď na sedenie a znížiť nepohodlie. Multi-Použitie: môže sa používať ako stôl stoličky, meditácie stoličky, počítač, stoličky atď.

Špecifikácie

Materiál: Brezové Drevo + Pena Remeslo: Bentwood Nosnosť: 100 kg / 220LB Vankúš Hrúbka: 5 cm / 2" Hip Vankúš Veľkosť: 41/37*29*7 cm(L*W*H) Koleno Vankúš Veľkosť: 47/45*23*7 cm(L*W) Záruka: 2 Roky

Obsah Balenia

1 x Kolenách Stoličky 1 x Nainštalovať Súpravu

Štítky: fond jedálenské stoličky, ergonimic kancelárske stoličky, pre domáce, bar stoličky, široký skladacie stoličky, silla hráč kovov, blok technic, offic tabuľka, úrad práce, ergonomické stoličky, spálňa furnitur.


( 3 Hodnotenie )

Počet