Počítadlo Akryl Darovanie zberného Boxu,Plexiskla Charitatívnych Zbierok Box s blokovanie tlačidiel YGB-007

€16.95


Trvalé akrylové darovanie & charita boxy so zámkom,skvelé na podporu fundraising pre kostoly, školy a neziskové organizácie gropus Tento akryl dar, zbierka okno je ideálne pre podniky alebo jednotlivcov, ktorí sa chcú zbierať peniaze na charitatívne organizácie, finančné zbierky alebo na získavanie spätnej väzby formy Tento Dar Pole môže byť použitý pre charitatívne organizácie, fundraising, hlasovacích lístkov, súťaže v kalendári a ďalšie. To má veľký otvor, ktorý bude prijímať mince, poznámky, návrhy karty,cestovné lístky, spätná väzba formy a viac a prichádza so zámkom a 2 kľúče, takže si môžete byť istí, obsah je bezpečné Tento akryl súťaž vstup boxy sú skvelý používa byť umiestnené v vysokú návštevnosť oblastiach, ktoré majú dostatok počítadlo priestor, Skvelé pre zbieranie hlasov, tomboly záznamy alebo návrhy. Biela zvlnené volebnej urny sú len vstupenku na zbieranie hlasov, tomboly záznamy alebo návrhy.

Veľkosť: L. 155*W. 115*H. 96mm Zákazníkov:

Ďakujeme za vašu návštevu našej predajne. Sme si istí, že sa snažiť poskytnúť vám naše najlepšie kvalitné výrobky za veľmi rozumné ceny. To, čo sme vždy sledovať, je vaša úplná spokojnosť a dlhodobej obchodnej spolupráci, ale nie úplne jedného alebo dvoch pracovných šancu. Tak sme sa úprimne dúfam, že sa vám teší váš nákupný pre našich vecí a naše profesionálne služby. Ak máte akékoľvek pochybnosti, alebo akúkoľvek otázku, prosím, len fell zadarmo, dajte nám vedieť.

Vaše akúkoľvek otázku by dostávať náš pozor a najrýchlejšie odpovede. Zásielky:

Vyučovacie metódy, ako EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT a Čína Príspevok vzduchu sú všetky k dispozícii. Môžete rozhodovať podľa svojej potreby. Po shippment, radi by sme vás informovali, trať Č. pre každú objednávku sa a môžete sledovať svoje objednávky na týchto oficiálnych internetových stránkach.

Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Návrat Politiky:

Môžete požiadať, aby sme na vrátenie peňazí alebo akákoľvek náhrada, ak:

Nesprávne položky bol odoslaný na vás

Chybný tovar, ktorý si nájsť problém na kvalitu.

Menej množstva ako si objednať

Ak sa chcete vrátiť položky, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní tovaru a tiež, pošlite nám, prosím súvisiace zisk. V prípade, že je našou vinou, v skutku, potom by sme na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru pre vás. Naše zásady podnikania:

* Čestné najlepšie zákazníkov služby a najlepšiu kvalitu produktov.

* Profesionálne služby a rozumné ceny

* Vynikajúce obchodné integrity

* Rýchly a bezpečný prevoz

* 100% záruka spokojnosti Spätnej väzby:

1, Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť. Sme vážim si každého zákazníka. Preto, vaša odozva je veľmi dôležité pre nás.

2, Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezd, budeme radi ak sa to isté na vás.

3, kontaktujte nás, Prosím, pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (3 hviezdy nižšie) spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém stretnete, Vďaka za pochopenie.

Štítky: rám foto, počítadlo riadok, vlákno značku, akryl denník držiteľ, Bond 007, rám pictur, box plexiskla, kobliha, počítadlo tally, hoodies charita.


( 0 Hodnotenie )

Počet