Derma Nástroje MYM Ihiel Cartridge Ihly 9 Pin/12 Pin/36 Pin/3D/5D Bajonet Skrutku Port pre Elektrické Micro Koľajových MTS Terapia

€5.65


Dr. pero Derma Pero Ihiel Cartridge Ihly Tip 9 Pin / 12 Pin / 36 Pin Bajonet Skrutku Port pre Elektrické Micro Koľajových Derma Terapia

Princíp microneedles

Otvorte stratum corneum kanál, ktorý brzdí absorpciu kože, a podporovať efektívne prieniku a absorpcii produktov, ako sú starostlivosť o pleť. Napríklad, môžeme sa vzťahujú len časť podstate do pokožky. To môže byť lepšie s mikro-ihiel a účinok je lepší.

1. Čo je microneedle?

Robíme mikro-ihiel krásy, prvý krásy nástroj, ktorý sa má použiť, je mikro-ihlové (tzv. mikro-ihiel). V skutočnosti, mikro-ihiel je rovnaký ako ultrazvukové zavádzacieho. Zásady a účinok sú rôzne. Úhľadne usporiadané 192 alebo 540 lekárske nehrdzavejúcej ocele ihly (nie pre obyčajných nehrdzavejúcej ocele) s priemerom 0.07 na 0,2 mm.

2. Čo by ste mali venovať osobitnú pozornosť po microneedle krásy?

a, po mikro-ihiel krásy robiť ľad film, na jednej strane môže zabrániť kožné alergie, rýchlo slabnúť začervenanie spôsobené použitím mikro-ihiel, a zároveň mať dobrý opravy a údržbu kože.

Ice film môže byť používaný samostatne. Napríklad, keď idete von, červenanie tváre, je horúco, alebo máte pocit, že pleť je nepríjemné, okamžite robiť ľad film ošetrení, pleť môže byť pohodlné. (To bude lepšie dať ľad film v chladničke vopred.)

b. Po microneedle je hotový ľad film nemusí byť zmyť, a trochu opravy krém možno aplikovať podľa potreby. Všeobecne sa odporúča, aby to v noci. Po odvádza dobrú prácu, môžete použiť jednu noc, aby sa koža mať dobrý zvyšok procesu, čo je dobré pre pokožku opravy.

c. Deň nasledujúci po microneedle je hotový, je potrebné robiť dobrú prácu, na ochranu pred slnkom.

3. Aké sú opatrenia na microneedles?

1 Existujú vážne zranenia na tvári, ťažké červené bloodshots, ťažkým akné počas epizódy, nepoužívajte, prosím, zabrániť infekcii, kože, akné a jazvy postave, sú zakázané.

2 Dostať opaľovací krém na ďalší deň.

3 Jesť menej dráždivé potraviny pri vytváraní microneedles.

4 mikro-ihiel špeciálne pre ľudí, aby sa zabránilo krížovej infekcie

4. Je to možné zaviesť iné krémy a iné produkty s microneedles?

Microneedles môže len byť zavedený do sterilné výrobky alebo výrobky, ktoré spĺňajú určité sterility požiadavky. Odporúčané produkty sú kontrolné prášok a legálne riešenie. Ostatné kozmetika neodporúča používanie microneedles, aby sa zabránilo infekcii a spôsobiť zbytočné problémy.

5. Prečo mám používať ice film po skončení microneedle? Môžete ho nahradiť iné masky?

Po použití microneedle, musíte použiť ice film, hlavne na prevenciu alergie a opravy kože. Koža nie je alergické a musí byť použité. Na jednej strane je citlivý na prevenciu. Na jednej strane, hydratačné a oprava efekt je veľmi dobrý. Mnoho kože sú červené po microneedle je vyrobený, a to je dobré použiť ľade film vo všeobecnosti.

Produkt možnosti:

Bajonet Port

A 10pcs*9pin

B 20pcs*9pin

C 50pcs*9pin

D 10pcs*12pin

E 20pcs*12pin

F 50pcs*12pin

G 10pcs*36pin

H 20pcs*36pin

G 10pcs*36pin

Skrutka Port

A 10pcs*9pin

B 20pcs*9pin

C 50pcs*9pin

D 10pcs*12pin

E 20pcs*12pin

F 50pcs*12pin

G 10pcs*36pin

H 20pcs*36pin

G 10pcs*36pin

Štítky: mikro-podpichoval ihly, osobné mts, derma roller, micro needl, suché päty, derma pečiatka, cel derma, mol pero, nastaviť derma roller, kazety derma pero.


( 1 Hodnotenie )

Počet