Nové pánske Slipy Sexy Rýchle Suché Plavky s Nízkym Pásom Plávanie Šachty Cartoon Kúpanie Plážové oblečenie Surfovať Palube Šortky, Plavky Oblek

€6.40


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Upozornenie: Náš obchod podporu Drop-Poštovné a Veľkoobchod s exkluzívnymi cenu ,Ak potrebujete, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo Dôležité: Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia! Vysoká kvalita služieb: Ak máte akýkoľvek problém,neváhajte a kontaktujte nás,odpovieme vám hneď ako to bude možné!

W e naznačujú, že ste si vybrať veľkosť podľa vášho merania. Používajú podobné oblečenie porovnať s veľkosťou. Ak neviete, ako si vybrať. Prosím, kontaktujte nás.

Poznámka:

1. Veľkosť je Ázijských veľkosť, ktorá je 1-2 menšie než Európske kód / kód NÁS

2.Je tam 2-3 cm rozdiel podľa ručné meranie. prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky.

1 palec = 2.54 cm

3.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

Upozornenie:

Ak si chcete tovar naliehavo, môžeme poslať ho FedEx,EMS,UPS, DHL, alebo pod. Ale majú na plus niektoré nákladné .Robiť kontaktujte nás prvá, ak chcete EMS, FedEx,UPS,DHL a pod kuriérom.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na každý medzinárodnej prepravy vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: saf sexy mužov, mens lesklé plavky, nohavičky, trangel plávať obleky, brazílske plavky muž, ms plavky, nylon lesklý, úprimný transparentné plavky, plavky, bazén plávať, muži plávať batožinového priestoru.


( 1 Hodnotenie )

Počet