Dubaj Aibye Jedného Pleca Party Šaty Lesk Flitrami Morská Víla Dlho Prom Šaty 2020 Afriky Morská Víla Večerné Šaty Župan De Soiree

€139.43


Vitajte na mojom obchode

Newsouq

Ak máte akékoľvek otázky o šaty,prosím správa ma slobodne,ja odpoviem vám, ako rýchlo, ako len môžem.

A budem sa snažiť čo najlepšie pomôcť.

Kupujúcemu Oznámenie

POZNÁMKA: šaty doens neobsahujú žiadne príslušenstvo .

Naša štandardná veľkosť je NÁM Veľkosť, prosím, vyberte si správnu veľkosť:

Akceptujeme prispôsobené šaty.Všetky farby a veľkosti, môže byť na zákazku.Ak potrebujete vlastná veľkosť( vlastný veľkosť podľa merania sprievodca ), prosím, vyplňte nasledujúce podrobné informácie a potom ich odoslať k nám zanechal správu. Môžete tiež povedzte nám vaše ďalšie požiadavky, budeme sa snažiť v našich silách, aby službu.Vďaka.(Vyrobený na zákazku nie je potrebné príplatok) 1.Poprsie_______ palce/cm 2.Pás_______ cm/3 cm.Boky_______ cm/4 cm.Duté podlahy_______ palce/cm 5.Výška_______ palce/cm

(Len mi, prosím, povedať farbu názov zanechal správu )

JJJJPPfffgggp;o636363677jjjggggggffyydsd

Vrátenie Na Výmenu alebo Vrátenie peňazí

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty boli vyrobené na objednávku špecifikácie. Skúste na svoje šaty, akonáhle je to možné bez odstránenia značky , meniť , alebo umývanie šaty.

Ak ste vrátenie alebo výmena šaty alebo príslušenstvo, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn , neumytými , nezmenený , nepoškodený , čistý , bez žmolky a vlasov a s tagy neporušené a pripojené.

1. Chybné , Poškodené alebo Nesprávne Odoslané Položky

Máte nárok na vrátenie plnej kúpnej ceny plus poštovné za chybné , poškodené alebo nesprávne odoslané položky. Ak si myslíte, že váš tovar bol poškodený počas dodanie , musíte najprv získať Dôkaz Poškodenia dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom .

2. Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a vlastné prispôsobené , hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden palec v oboch smeroch z uvedených meraní. Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.

(1) . Šaty nie je veľkosť si objednať

Malo by sa vaše šaty veľkosť líšia od špecifikácií vaša objednávka viac ako jeden palec , odporúčame vám nájsť miestny krajčír, robiť úpravy, a budeme radi náhradu až do 100% z ceny produktu v krajčírstvo náklady. Ak vyberiete túto možnosť , nezabudnite požiadať o doručení z vášho mieru ako kópia musí byť k dispozícii pri žiadosti o vrátenie dane.

(2) . Šaty sú veľkosti ste si objednali ale nesedí

A. Šaty, ktoré sa nehodia správne, ale fit špecifikácie ste si objednali nie je možné vrátiť alebo vymeniť .

B. Ako naše šaty sú vyrobené s dodatočné textílie v švy, môžete vykonať drobné úpravy v miestnej mieru, na vlastné náklady .

C. vezmite Prosím na vedomie: Ak ste objednávku špecifikácie sa líšia príliš výrazne z konečnej veľkosti žiadosti, zmena veľkosti, nemusí byť možné.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi šaty a služieb. Ak máte akékoľvek problémy s našimi Šaty alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať vám najlepšie služieb zákazníkom.

Štítky: veľké večerné šaty, šaty lesk žien, šaty quinceanera, nigéria večerné šaty, kaftan svadbu, nové souq, šaty shini, lo večerné šaty, šaty formálne, crystal šaty.


( 2 Hodnotenie )

Počet