100 g/balenie Zelená Zmiešané Živice Rôzne Tlačidlá Umenie, Remeslá Pre Scrapbooking Šitie DIY Remesiel 9-20 mm Tlačidlo

€4.71


100 g Zelenej Zmiešané Živice Tlačidlá Umenie, Remeslá Karty, Takže Scrapbooking Šitie 9mm-20 mm, Veľmi dobrý používaný pre scrapbooking,šitie, tkanie a iné DIY projekty. Veľkosť: Cca o 9-20 mm/pc(dia) Dizajn:Okrúhly/Srdce/Štvorcového Tvaru S 2 Otvory, 4 Otvory Farba k dispozícii:Zelená Zmiešaný Materiál:100%živice

Vezmite prosím na vedomie, že luk farby sa môžu mierne líšiť vzhľadom na monitory.

DOPRAVA:

1. Loď do USA cez Epacket s sledovania asi 7-14days. Loď do iných krajín prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail s sledovania cca 20-45days!

2. Objednávky, ktoré boli spracované v rámci 1 pracovných dní platby overenie.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

PLATBY:

1. Akceptujeme platby cez Alipay LEN.

2. Platba musí byť uskutočnená do 7 dní .

Spätná VÄZBA:

Ak máte akékoľvek problémy alebo sa týka, čo sa s vašou objednávkou alebo produktov ,prosím správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu,sme presvedčení, že môže spôsobiť pozitívne výsledky v každej situácii a bude pracovať veľmi tvrdo zarobiť pochvalu.

Ďakujem veľmi pekne!!!

Štítky: matný tlačidlá tmavo zelená, maxi sukne tlačidlá zelené, tlačidlá zelené, strieborné, tlačidlá žiarivo zelené, zelená bronzové gombíky, zelené tlačidlá 20, blúzka za tlačidlá zelené, tlačidlá pedál zelená, muži coats zelená, bikini zelené tlačidlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet