Dospelých Honey Bee Nafukovacie Halloween Kostýmy Cosplay Maskot Úlohu Hrať Disfraz Karneval Party Šaty Festival Narodeninám

€29.76


RM5010268335795164

Dospelých Honey Bee Nafukovacie Halloween Kostýmy Cosplay Maskot Úlohu Hrať Disfraz Karneval Party Šaty Festival Narodeninám

Doprava:

1, bude výrobok dodaný s sledovacie číslo.

2, Dodacia lehota: posielame do Číny Post/ Holandsko Vzduchu(15~45 dní do väčšiny krajín). Russsia trvá 30-60 dní, niekedy, Brazília a Južná Amerika potrebuje 90days, nádej dostať vaše pochopenie.

3, Pre Rýchle dodanie, pls vybrať DHL(5-7 pracovných dní), EMS(7-10 pracovných dní).

4, Budeme posielať položky do 5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

5, nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

(Čas dodania závisí od vlastnej vôle, Miesto a Krajinu).

6, Prosím, na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

7, nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

RM5010268335795166

Štítky: včiel medonosných šperky, vtipné cop kostýmy, skvelé iptv, bee handričkou, vzduch kostýmy nafukovacie, dospelí muži, pivo kostým, čmele bee costume, trx nafukovacie kostým, kostým karneval dospelých, policajt maškarný.


( 0 Hodnotenie )

Počet