Nové V Sklade! CNC Extrémny Chladiaci Ventilátor Chladiča Auta Pre Raspberry Pi 4B / 3B+ / 3B Plus / 3B

€8.92


Pôvodné CNC Extrémne Chladenie Auta

Prosím, Láskavo Poznámka:

Raspberry Pi Stravovanie nie je zahrnuté

Popis: 3510 Verzia Extrémny Chladiaci Ventilátor Držiak Pre Raspberry Pi 3B/3B+/4B je zbrusu nový Chladiaci systém pre svoje Raspberry Pi 3B/3B+/4B. Je to úplne nový radiátor, a to je veľmi cool chladenie systému po brnenie shell. A je vhodné pre všetky vaše veci, takže nemusíte kupovať ďalšie veci pre svoje raspberry pi. Ventilátor je 3510 verziu a silnejšie, ale stále dosť, keď je spustený. Dve hliníkové bloky sa dotknite MCU pevne a dobré pre teplo šíri. funguje výborný, obrys, umelecké, jednoduché ovládanie, bezpečné používanie.

Vlastnosti: Dizajn pre Raspberry Pi 3B/3B+/4B ventilátora je veľmi tichý pri behu Jednoduchá montáž Vzhľad je celkom v pohode Dobrý odvod tepla Bezpečné použitie balenie Obsahuje: 1x 3510 Verzia Extrémny Chladiaci Ventilátor 1x chladiča Auta pre Raspberry Pi 4B 1x chladiča Auta pre Raspberry Pi 3B+/3B

Štítky: meď chladič, procesor intel, cnc router auta, 3 malina auta, malina pi4 b, argone raspberry pi 4 kit, dir9001, roseberry pi 3 veci, 4 raspberry pi model b, raspberry pi.


( 4 Hodnotenie )

Počet