Nové LED Nástenné svietidlo Krásne Srdce Tvar Železničnej Projektu LED Nástenné Svietidlo Spálňa Nástenné Lampy Domova Nočné Svetlo

€14.15


Technické Špecifikácie:

Produkt Farba: Biela

LED Farba: Teplá Biela, Biela, Prírodné

Svetelný zdroj typ: Led svetlo

Štýl: Moderný minimalizmus

Ožiarenie oblasti: 5m2, vtedy platí -8m2

Materiál: Akryl + železo

Napätie: 86-265V

Výkon: 6-8W

Veľkosť: 25x26.5x1CM (9.8*10.4*0.4 v)

Platné miesta: reštaurácia, štúdio, obývacia izba, spálňa, hotelová izba, atď.

Vlastnosti a Výhody:

Ušľachtilý Dizajn - Je možné použiť pre váš domov, všade a iné nástenné lampy!Oni sú široko používané a sú veľmi harmonické s klasický nábytok, dekorácie alebo moderný štýl dekorácie!

Šetrné k životnému Prostrediu Materiál - Kovové tienidlo použiť rozšírené odliatkov technológiou.Tepaného železa, hrdze a korózii, textúra lesk,dobrú odolnosť proti vibráciám.

Univerzálny Osvetlenie - rám lampa je biela;Vybrať medzi teplého bieleho svetla a bielej farby. Nový typ vysoko účinné biele LED technológia, mäkké svetlo, ochranu očí.

Mäkký Jas - Umožní dostať sa až v noci, získať nejaké vody, použitie toalety a vrátiť sa do postele bez otáčania na všetky hlavné svetlá, bez rušivých spánku.

Ideálna Dekorácia - Mäkké a LED osvetlenie odtieň dať príjemnej atmosfére, môže byť použitý pre obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, chodba, balkón, schody, chodník, terasa atď.

Obsah Balenia:

1x Stropné Svetlá

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej,pls pochopiť.

Štítky: crystal key náhrdelník, opona záhrada, neon stenu, srdce neónové lampy, neónový nápis krídlo, srdce led, lampa neon red, foto drôt, ružová snowflake, svietidlo led svadbu.


( 1 Hodnotenie )

Počet