TWS Bezdrôtové Slúchadlá Pravda, Bluetooth 5.0 Slúchadlá IPX5 Nepremokavé Športové Slúchadlo 3D Stereo Slúchadlá s Nabíjanie Box

€3.39


TWS Bezdrôtové Slúchadlá Pravda, Bluetooth 5.0 Slúchadlá IPX5 Nepremokavé Športové Slúchadlo 3D Stereo Slúchadlá s Nabíjanie Box

Popis: 1. Bluetooth 5.0 a TWS technológie: najmodernejšie technológie Bluetooth 5.0 pravda bezdrôtový headset. Vstavaný vysoko kvalitný zvuk čip vám môže poskytnúť jasné, vysoké a nízke frekvencie. Dve prepojené klipy, ktoré produkujú výborný stereo zvuk a vynikajúce basy priestorový zvuk. Rýchly a stabilný prenos bez spleti.

2. Rýchle Nabíjanie + Batéria Box: životnosť batérie pomocou nabíjacieho boxu a chrániče sluchu je 24 hodín. Rýchle nabíjanie funkcie trvá len 15 minút, aby vám s 3 hodiny využiť čas. Nabíjanie prípade so vstavanou 450mAh batériu môžete nabiť slúchadlá asi 8-krát, poskytuje až 100 hodín nepretržitej hudby čas. Nikdy nebudete musieť starať o vybitiu.

3. Rýchle párovanie a okamžité nastavenie: Tieto bezdrôtové headsety sú inžinierstva s špičkové technológie Bluetooth, ktoré môžu viesť presnú a skreslenie-bez pripojenia v rozsahu 33ft (10m). Môžu okamžite pripojiť k vášmu vymyslieť,pre iphone,ipad, Android smartphone a tablete. Len ich zapnúť, ich umiestniť do blízkosti prístroja a začať získanie stratených v hudbe.

4. IPX5 nepremokavé, športové starať-free: Bluetooth hedset má IPX5 vodotesné prevedenie, ktoré môžu brániť potenie, beh, fitness, jogu, atď., potu a dažďu zadávať zátkové chrániče sluchu. Môžete tiež počúvať túto pieseň a uskutočnenie telefonického hovoru, keď prší. (Poznámka: Po športové alebo daždivé dni, prosím, utrite vody na povrchu slúchadlá, aby sa zabránilo vody do batérie poľa a poškodeniu elektronických súčiastok.)

5. Mono a dual channel režim: režim Mono, dva chrániče sluchu môže byť použitý samostatne alebo v dvoch zariadení súčasne. Je to ako mať dva úplne samostatné slúchadlá. Binaural režime, môžete sa pripojiť na rovnakom prístroji, zdieľať hudbu s priateľmi alebo použiť dve slúchadlá, aby si 3D stereo. Obe "L" a "R" z MFB môžete ovládať "play/pause"/predchádzajúcu/nasledujúcu skladbu/ siri asistent/prijatie/ukončenie/odmietnutie hovoru".

Špecifikácia:

Bluetooth verzia: 5.0

Bluetooth čip: Jerry (nízka spotreba energie)

Slúchadlá materiál: ABS plast

Slúchadlá napájanie: 55 mAh

Nabíjanie priestoru: 450 mAh

Počúvanie čas: približne 3 hodiny

Veľkosť: nabíjanie sklad o 8*4*3 cm/3.15*1.57*1.18 v

Veľkosť balenia: o 13.5*8.5*3.5 cm/5.31*3.35*1.38 v

Hmotnosť: slúchadlá asi 10g, nabíjanie priestoru o 32g

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

Slúchadlá*1

Nabíjanie Oddelení,*1

Nabíjací Kábel*1 Príručka*1

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, hi-fi reproduktor, sl tws slúchadlá, ninja xiao slúchadlá, headphon bezdrôtové, tws bezdrôtové slúchadlá bluetooth rock, mini spy slúchadlo, skupina mikrofón, ios slúchadlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet